1 d’abr. 2014

El taller de diumenge

Vam acabar el mes com més ens agrada, amb un taller de ganxet i agulla circular. Encara que feia un dia de perros i el canvi d'hora, van venir la Vanessa, la Irene, la Cristina i la Eli.
We finished the month how we love it, with a crochet and circular needle workshop. Although sunday was a rainy day and we had to change the hour, and we slept 1 hour less, it came Vanessa, Irene, Cristina and Eli.

La Crisitna va ser una alumna nova i volia aprendre a teixir en circular, no li va costar gens ja que és una crafty que domina el ganxet i la mitja :) Va començar a fer un coll amb punt d'arrós de color mostassa.
Cristina was a new student and she wanted to learn how to knit with circular needles, she learnt how to do it very fast because she's a crafty girl who dominates crochet and knit :) She started a cowl in mustard color.

La Vanessa va venir per continuar amb la seva manta de zig-zag. Entre la feina i els dos nens guapos que té a casa no te massa temps per avançar-la, així que va venint per poder anar fent.
Vanessa came to continue with her zig-zag blanket. Between work and the beautiful children she has she doesn't have too much time to advance it, so she is coming to crochet it.


La Irene ja ha vingut unes quantes vegades i no tenia massa clar que volia fer, si començar un projecte o portar algun dels que té començats per acabar-lo. Al final va voler fer un amigurumi, em va passar la foto d'un perri saltxitxa i vaig treure el patró. Va poder acabar el cap :)
Irene's been here a few times and she didn't know what to do, if start a new project or bring a started one. Finally she wanted to crochet an amigurumi, she sended me a teckle dog picture and I took the pattern. She could make the head :)

Per la Eli també era la primera vegada que venia i mai havia fet ganxet. Va començar per l'XL i no se li va donar gens malament. Va poder fer un bon tros de puff.
For Eli also was the firts time here and she'd never crocheted. She started with XL and she did it very good. She could do a big part of her puff.

I ara a pensar les dates pels tallers d'aquest mes!
And now we have to think in dates for this month!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada