3 de març 2014

Wishlist dia del pare

Queden uns dies pel dia del pare, així que ja comença a tocar pensar en algun detallet per fer-li.
In a few days will be father day, so it's time to start thinking in a present to make him.

DIY
Jo tinc una teoria, les fotos només es miren si estan en un àlbum, les guardades a l'ordinador... queden per l'oblit. Que millor que fer-li un àlbum?
I have a theory, you only look at pictures if you have them in an album. So is there a better present than a minialbum?
via http://www.conpdepapel.es/

Menjar // Food
A  tothom li agrada la pizza i si és una feta a casa i amb forma de cinta de guanyador, teniu el cor del pare guanyat per sempre.
Everybody likes pizza, and if it's a homemade one, looking as a number one ribbon, you will have your dad's heart forever.
via aqui

Moda // Fashion
He trobat la samarreta perfecte pels pares primerencs.
I found the perfect t-shirt for new dads.
via etsy

Decoració // Decoration
De vegades oblidem que l'entrada també forma part de casa nostra, i de la imatge que donem a l'exterior, així que aquesta alfombreta em sembla un regal genial!
Sometimes we forget that the entrance is also our home, so this welcome mat is a very cool present!
via etsy

Llibres / Book
Qualsevol que hagi llegit El Jueves coneix a La parejita, de Manel Fontdevila, i sap que aquesta parella on tots ens hem vist reflexats va tenir un bebé. Segur que més d'un es troba reflexat en les històries d'aquesta parella
Anyone that ever read El Jueves knows La parejita, from Manel Fontdevila, and knows that this cute couple had a baby. Sure that you can find yourself reflected in these stories. 

Escapada // Weekend
Una bona escapada seria un cap de setmana a L'Alt Penedes, a la pàgina web enoturisme Penedes es pot fer un full de ruta, amb les caves, enoteques, retaurants i museus que es volen visitar. I per dormir, res millor que un cava hotel per que la nostre visita a la terra del cava sigui total. Hotel Mastinell
For a weekend, nothing better that visiting Alt Penedes, in the web page you can mark all the visits you want to do, caves, restaurants, museums, so you can be sure you are not missing anything. For the night the best option is a Cava hotel, so our visit to cava's land has a great end! Hotel Mastinell.

2 comentaris: