Ja fa uns dies que estem en Quaresma, i per aquestes dates toca menjar bunyols de vent.
There are some days we are in Lent, and in this dates it's time to eat bunyols de vent
Són tant bons, ben arrebossadets de sucre, si pot ser d'un dia per l'altre... Això aquí és missió impossible, els vaig portar a la feina i van volar. Però són tan fàcils de fer que de ben segur repeteixo més d'una vegada.
They taste so good, all covered in suger, and if it's possible from one day to another... Here is impossible, I brought them to work and were finished very, very quick. but it's so easy to do, that I will repeat them for sure!
INGREDIENTS
125 ml llet
60 g mantega
1 pessic de sal
75 g farina
3 ous
oli
sucre
Posem al foc la llet i la mantega i un pessic de sal i un de sucre fins que bulli i la mantega estigui fosa.
Afegim tota la farina de cop i remanem fins que es desenganxi de les parets. Ho treiem del foc
Afegim els ous d'un en un i remanem.
Posem una paella al foc amb oli i anem tirant boletes de massa, això ho podem fer amb una cullera o amb la mànega de pastisseria.
Quan encara estan calents els arrebossem en sucre
Ara ve el més difícil, esperar que estiguin ben freds per poder-los menjar
125 ml milk
60 gr butter
salt
75 gr flour
3 eggs
oil
sugar
We heat milk and butter, with a little bit of salt and sugar till it boils and butter is melted
We pur all the flour and mix. take it from the heat.
We add the eggs, one at a time, and mix well
We put the oil in a saucepan and let hit, then put the dough in small balls into the saucepan and fry
We have to cover well in sugar while hot.
Now comes the hardest part. Wait till they are cool enough to be eaten!!!!!
Nunca los probé a hacer, es algo que me resulta demasiado dulzón¡¡¡¡
ResponEliminaQuè bons!!!! Gràcies per la recepta! :))
ResponEliminaGracias por esta super receta se ve deliciosa!!besos
ResponEliminaJo provaré de fer-los!!!
ResponEliminaisa