8 de febr. 2014

Recepta: Muffin xocolata

Continuant amb els bons propòsits avui porto una recepta nova, he decidit que un dissabte hi haurà DIY i l'altre recepta.
Per lúltim taller de ganxet vaig fer muffins de xocolata. La recepta la vaig treure del llibre, que em va regalar la Bàrbara, El rincón de Bea.
Continuig with the resolutions for this year today I share a new recipe, I've decided that one saturday I'll update a DY and the other a recipe.
For the last workshop I baked chocolate muffins. I took the recipe from the book, that Bàrbara gave me, El rincón de Bea.
Els ingredients que necessiteu són:
- 280gr. farina
- 175gr. sucre moreno
- 1/2 culleradeta de llevadura
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 50gr. de cacau en pols
- 170ml. de llet
- 150gr. de mantega desfeta
- 2 ous grans
- 200gr. de xips de xocolata
Quan tenim tots els ingredients preparats ja podem començar!
1. Precalentar el forn a 200º.
2. En un bol barrejem la farina, el sucre moreno, el llevat, el bicarbonat, el cacau en pols i les xips de xocolata.
3. En un altre bol, batem la llet, la mantega desfeta i els ous.
4. Afegim els ingredients líquids al bol dels secs, ho barrejem amb un màxim de 12-15 voltes (això ho fem perquè ens quedi una massa consistent). No us preocupeu si us queda farina sense integrar, al forn desapareixerà.
5. Ja podem tirar la massa dins els motllos i fornejar uns 15-20 minuts.
Espero que us agradin!

The needed ingredients are:
- 280gr. flour
- 175gr. brown sugar
- 1/2 teaspoon baking powder
- 1/2 teaspoon baking soda
- 50gr. cocoa powder
- 170ml. milk
- 150gr. melted butter
-2 eggs
- 200gr. chocolate xips
When we have all the ingredients we can start!
1. Preheat the oven 200º.
2. In a bowl mix flour, brown sugar, baking powder, baking soda, cocoa powder and chocolate xips.
3. In another bowl beat milk, melted butter and eggs.
4. Add liquid ingredients to the dry ones, mix them with a maximun of 12-15 times (we make this to have a consistent dough). Don't worry if the flour aren't well integred, it disappears in the oven.
5. Now we can pour the dough into molds and bake about 15-20 minutes.
Hope you like them!

2 comentaris:

  1. Però quina bona pinta! Moltes gràcies per la recepta! Ptns!

    ResponElimina
  2. Tenía ganas de hacer muffins de chocolate, suelo hacer magdalenas pero los muffins son más modernos y más chulis, me lo anoto

    ResponElimina