22 de febr. 2014

Recepta: galetes de mantega de cacahuet

Avui una altra recepta del llibre de "El Rincón de Bea". De moment he pogut provar 3 receptes del llibre, en dues setmanes us explico la tercera, i totes han sortit super bé a la primera. Fa uns dies vaig preparar les galetes més fàcils de fer del món mundial, només porten 4 ingredientes, que segur els teniu per casa, i poden ser de mantega de cacahuet, nutella o nocilla.
Els ingredients que necessiteu són:
- 1 ou tamany L
- 100gr. de sucre
- 140gr. de farina
- 250gr. nutella, nocilla o mantega de cacahuet
Com sempre els ingredients han d'estar a temperatura ambient.
1. Precalentar el forn a 175º
2. Batre el sucre i l'ou.
3. Afegir tota la farina i batre fins que quedi una massa grumosa.
4. Incorporar la nutella, la nocilla o la mantega de cacahuet. Jo vaig separar la massa en dos, en una meitat i vaig posar nocilla i a l'altre mantega de cacahuet. Així que vaig utilitzar 125gr. de cada. Un cop decidit, ho afegiu i bateu.
5. Fer boletes i col·locar-les a la safata del forn, previament li hem posat paper de forn, i les xafem amb el cul d'un got. Si les voleu cruixents les aixefeu bastant i si les voleu tovetes no tant. Jo vaig provar les dues maneres, les de xoco les vaig axafer més i les de cacahuet no tant i les meves preferides van ser les de cacahuet, tant pel gust com pel tacte. Les de xoco no em van convencer massa... Ho provaré amb nutella.
6. Ja es poden fornejar uns 7-8 minuts.
I a menjar-les!
Today another recipe form the book "El Rincón de Bea". Until now I tried 3 recipes, in two weeks I show you the third one, and all of them have turned out well the first time. Some days ago I prepared the easiest cookies in the world, just need 4 ingredientes, sure you have them at home, and they could be of peanut butter or nutella.
The ingredientes are:
- 1 egg L
- 100gr. sugar
- 140gr. flour
- 250gr. nutella or peanut butter
As always, all the ingredients have to be at room temperature.
1. Preheat the oven 175º
2. Beat sugar and the egg.
3. Add all the flour in one time and beat until you have a lumpy dough.
4. Add nutella or peanut butter. I divided the dough in two, in one half I added nutella and in the other one peanut butter, so I used 125gr. of each one. Once you've decided beat them.
5. Make small balls and put them in an oven tray and crush them with the bottom of a glass. If you want them crunchy you have to crush quiet and if you want them soft not much. I've tried both and I love the soft ones with peanut butter, the chocolate ones weren't bad...
6. You can bake them about 7-8 minutes.
And time to eat them!

1 comentari: