7 de nov. 2013

Tartan

Jo també m'he apuntat a la moda del tartan!
I also signed up for the tartan print!
faldilla tartan1
Fa un parell de setmanes vaig començar a fer-la, però em faltava la cremallera així que fins dilluns no la vaig poder acabar. Al principi vaig pensar en fer-la de tablas però al final em vaig decidir per una circular, i he de dir que és la que millor ha quedat de totes les que he fet :)
Two weeks ago I started doing this skirt, but I dind't have the zip so this monday finally I could finish it. At firts I wanted to make a pleated skirt but I was thinking and I decided to make a circular on, this is the best of all that I've done :)
faldilla tartan2
I vosaltres ja teniu alguna cosa amb aquest estampat?
Do you have any piece of clothing with this print?

4 comentaris:

  1. Si tinc algo de tartan? tinc tres teles diferents per fer coses jajajaja i no m'he tornat boja, però primer vaig comprar tartan vermell per lo de Telaria i em va sobrar mig metre (d'aquí surt una faldilla recta i poc més), però aquell dia anava buscant tartan en verds i blaus però no hi havia per uns pantalons, així que em vaig endur la mateixa que portes tu i un altre dia per casualitat vaig trobar els ansiats quadres blaus i verds... Espero no avorrir-me jejejeje M'encanta com t'ha quedat la faldilla :) Petons!

    http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es

    ResponElimina
  2. Me encanta este estampado que suerte que este tan de moda la falda es preciosa!!
    un beso

    ResponElimina
  3. Et queda genial!! Molt retro. Tinc algunes camises i també una faldeta amb aquest print. Petonets!!

    ResponElimina
  4. Me encanta!! Y queda genial con el jersey del conejito!! Yo me lo probé el otro día precisamente con la faldita tartán de Zara y también queda genial! besitos

    ResponElimina