29 d’oct. 2013

El taller de diumenge

taller ganxet barcelona octubre'13 1
Diumenge vam fer el segon taller del mes a la botiga. Aquesta vegada vam ser sis, totes ja havien vingut alguna  vegada, van venir la Dionisia, la Vanessa, la Yael, la Sílvia, la Ruth i el Jona. Totes van fer ganxet, gorros, peücs, tapetes i una balena.
Sunday we made the second workshop of the month. This time we were six, all of them had came some time, it came Dionisia, Vanessa, Yael, Sílvia, Ruth and Jona. All crocheted, hats, baby booties, billiard cloth and a whale.
taller ganxet barcelona octubre'13 2
Per la Ruth i el Jona aquest era el segon taller que feien amb nosaltres i des de l'últim no havien tornat a agafar una agulla, així que va costar una miqueta. El Jona va voler fer uns peücs i es va quedar a poques passades d'acabar el primer.
For Ruth and Jona was the second time doing a workshop with us and since the last time they didn't crocheted anything, so it was a little hard for them. Jona wanted to make a baby booties, he almost finished one.
taller ganxet barcelona octubre'13 11
La Ruth es va decidir per un gorro, dels tres models que vam preparar es va quedar amb la boina.
Vam fer i desfer unes quantes vegades i no va poder avançar massa.
Ruth decided to crochet a hat, of the three models that we prepared she choosed the beret. We did and undid some times so she couldn't make a lot.
taller ganxet barcelona octubre'13 10
La Dionisia va venir per acabar les orelleres del gorro que va començar la setmana passada. En va portar dos, el que va començar amb nosaltres i un altre.
Dionisia came to finish the hat that she started last week. She brougth two, the one that she started with us and another.
taller ganxet barcelona octubre'13 3
 Les va poder acabar i com encara hi havia temps va començar una boina.
She could finish the earflaps and then she started a beret.
taller ganxet barcelona octubre'13 9
 taller ganxet barcelona octubre'13 4
La Yael també es va decidir per un gorro i va escollir el model més sencill fet amb punt alt. Va quedar una mica gran, però ens va dir que aquest l'acabaria i al pròxim li faria menys augments.
Yael also wanted to make a hat and she choose the simple model made with double stitch. It was a little big, but she wanted to finisht it and for the next one she would do less increases.
taller ganxet barcelona octubre'13 6
La Vanessa volia fer una garlanda i li vam preparar tres models de tapete, així podrà escollir quins motius fer.
Vanesa wanted to make a garland and we prepared three different billard cloths, so she could choose wich model use.
taller ganxet barcelona octubre'13 8
I Acabem amb la Sílvia que va fer una balena moníssima.
And we finish with Sílvia and her cute whale.
taller ganxet barcelona octubre'13 7
 Ens va dir que la volia per aguantar una porta i li vam donar unes pedres perquè peses i la porta no es tanquès. Ens va agradar molt la idea i no descartem fer-ne alguna per casa :)
She said us is she wants the whale to hold a door and we gave her some stones to put in. We like a lot the idea and maybe we do it for our house :)

Al novembre només podrem fer un taller, marxem una setmana de vacances  (bieeeen!!), també tenim el We love cats market i un taller de costura, i no ens queden masses dies per fer-los, així que el taller de novembre serà el diumenge 24, durant la setmana l'anunciarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada