5 de set. 2013

Continuo amb la costura

Continuo amb la costura els dilluns, l'únic dia que m'hi puc dedicar al 100%. L'última peça que m'he fet ha sigut un vestit amb una tela que no em pot agradar més. Feia temps que en buscava una d'aquest estil però les que veia no m'acabaven de fer el pes, fins que fa un parell de setmanes vaig veure aquest retall al Ribes per 3€, més econòmic no podia ser :)
I continue sewing on mondays, the only day that I can dedicate 100%. The last piece that I've made is a dress with a fabric that I can't love it more. I was looking for one like that for a long time and finally I found this two weeks ago in Ribes for 3€, it couldn't be cheaper :)
vestit flors fons negre3
He tornat a utilitzar el patró que vam fer al taller de costura de la Casa Sagnier, però li he canviat l'escot del davant i del darrere.
I've used, another time, the pattern that I made on the sewing workshop in Casa Sagnier, but I've change the front and the back neckline.
vestit flors fons negre
L'escot del davant em va quedar un mica desbocat i com ja estava tot cosit i em feia una mica de mandra desfer-ho, ho vaig arreglar amb una mini pinça.
The front neckline was a little open and as everything was sewed and I dind't want to do it all another time, I arreanged it with a mini gather.vestit flors fons negre2
La roba és tan suau que no me'l treuria i encara que queden poquets dies d'estiu el penso aprofitar moltíssim. El Collaret és el model Frank de Fauna y Flora, la peça més petita de la seva col·lecció i que a mi des del primer dia em té enamorada.
La setmana que ve espero poder acabar un parell de peces per la meva germana, una faldilla i un vestit amb un estampat molt mono.
The fabric is so soft that I would get of and these last summer days I want to wear it a lot.The necklace is Frank, one of the Fauna y Flora's models, it's their smallest piece of the colecction and I've been in love with it since the first view.
I hope to finish a pair of clothes for my sister next week, a skirt and a dress with a cute print.

6 comentaris:

  1. M'agrada molt l'estampat i el patró, que bonic!

    ResponElimina
  2. És molt maco el vestit, ahir vaig estar a Ribas i Casals i no vaig veure cap retall que em cridés l'atenció :( I el patró és un bàsic indispensable. Jo crec que també es pot utilitzar a l'hivern amb unes mitges i una jaqueta llisa d'algun color que porti el vestit. Per cert, estic fent un sorteig al blog, estàs convidada. Petons!

    http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es/2013/09/locura-transitoria-con-sorpresa.html

    ResponElimina
  3. te quedó genial¡¡ enhorabuena artista. Yo empiezo a coser en octubre otra vez :)

    ResponElimina
  4. Preciós!! Queda molt bé aquest patró amb aquesta tela!
    Jo he començat a treballar i no tinc gaire temps per cosir :( no em vull imaginar quan neixi la nena!!
    Fins aviat!!*

    ResponElimina