4 de set. 2013

Tallers setembre

taller ganxet mitja setembre barcelona
Ja tenim les dates pels tallers de setembre, aquest mes si que en farem dos. Seran el diumenge 15 i el diumenge 29. Com sempre podeu escollir que fer entre:
- GANXET: amigurumi, amigurumi XL, grannies, un necesser, flors... El preu són 35€, menys per l'amigurumi XL que són 38€ i l'horari és de 10h a 14h.
- GANXET XL: cistell, bossa, gerro, catifa, puff... El preu són 32€ i l'horari és d'11h a 14h, menys pel puff que el preu són 42€ i l'horari és de 10h a 14h.
- MITJA: comencem de 0, aprendràs a muntar els punts a l'agulla, punt del dret i del reves i com combinar-los i podràs començar un necesser. Si això ja ho saps fer t'ensenyem a diferents tipus d'augments i disminucions, a canviar de colro i a fer trenes. Però si això ja ho saps fer i vols apredre algo en concret diga'ns-ho i ens ho mirem. El preu són 38€ i l'horari és de 10h a 14h.
Si vols començar una peça però no saps per on o vols aprendre a teixir amb agulles de doble punta o circulars ens ho pots comentar i nosaltres t'ajudem.
El preu inclou tot el material i l'esmorzar.
Per reservar plaça o per més informació ens podeu trucar al 93.269.19.43, enviar-nos un mail a cookinoflis@hotmail.es o fer-nos una visita al c. esquirol 4, El Born.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada