6 d’ag. 2013

Vestit a flors

vestit flors texa1
Aquestes últimes setmanes no he parat de cosir. Fa un parell de setmanes us ensenyava el vestit a ratlles i la setmana passada en vaig acabar un altre. Per aquest vaig recuprar el patró que vaig fer durant el taller de costura a la Casa Sagnier, però li vaig canviar la faldilla.
These last weeks I've not stopped sewing. Two weeks ago I showed you a striped dress and last week I finished another one. For this one I took the pattern that I used during the sewing workshop at Casa Sagnier, but I change the skirt. 
vestit flors texa2
He utilitzat roba de cotó 100% amb un estampat que simula el texà i flors en colors blaus. És la mateixa roba que vaig fer servir per les faldilles de la botiga, que per cert ja n'he començat a fer més, només en queden dos :)
I've used a 100% cotton fabric with a jean print and blue flowers. Is the same fabric that I used to make skirts for the shop, and I'm sewing more, now just there are two :)
vestit flors texa3
Ara ja estic pensant com serà el pròxim, la roba ja la tinc, potser amb escot a l'esquena, faldilla circular?? S'accepten idees!
Now I'm thinking how will be the next one, I have the fabric, maybe with an open back, circular skirt??
 I accept ideas!

3 comentaris: