12 de jul. 2013

Troballa!

Sempre m'han agradat els mobles i els objectes antics, només heu de passar per la botiga per veure un parell de mobles recuperats. Suposo que és de familia, a casa sempre hem tingut coses antigues, armaris, cadires, taules, gerros... i que la meva mare restauri és la bomba :)
Moltes de les coses que tenim les hem tret de casa els avis i moltes altres ens les hem trobat pel carrer, com l'última troballa de fa un parell de setmanes.
I've always loved the antiquettes, you just go by the shop and look some furniture that we have. I think it's a familiar issue, at home we've always had antiquettes, wardrobes, chairs, tables, jars... and my mother is the bomb restoring :)
Some of the things that we have, we take out of my grandparents home and some we find it on the street, as the lastest finding of a couple of weeks.
Sortia del metro per anar cap a casa i com sempre passo per davant d'uns contenidors i que veig?? una maleta dels anys 50 i semblava que estava molt ben conservada, el problema va ser que hi havia una noia remenant i vaig pensar que potser em mirava malament si l'agafava, així que vaig continuar cap a casa, però a l'arribar li vaig comentar a la meva mare i vam decidir baixar per si encara hi era, i si allà estava esperant-nos perquè li donguessim una segona oportunitat. La vam agafar i cap a casa, està força bé, no té masses ratllades i per dins alguna taca.
I leaved the metro to go home and as always I pass in front of bins and what did I see? a suitcase from the 50's and it seems well conserved, the trouble was that there was a girl stirring and I thought maybe she looked me bad if I took it, so I continued to my home, but when I arrived I told to my mother and we decided to go again and look if it was there, and yes it was waiting for us to gave it a second chance. We took it and went home. It's so good conserved, doesn't have many scratches and the inside just has some stains.
maleta 50's 2
maleta1
maleta 50's
Ara hem de pensar que fer amb ella i on col·locar-la. Una opció és afegir-la a la pila de maletes de la botiga, però com on estan col·locades no hi ha massa alçada, crec que és una opció que he de descartar. La idea seria fer algo així.
Now we have to think what to do whit it. An option could be to add it to the luggage pile on the store, but the place doesn't have to much height to put another one, so I think that it's not an option, that we have to discart. The idea would be to do something like this
pila maletes
Foto de The Locker
I buscant per internet he trobat un parell d'idees que m'han agradat bastant, com aquest armariet pel lavabo.
I found some ideas on internet that I liked a lot, like this cabinet for the bathroom.
051311-suitcasecabinet2
051311-suitcasecabinet1
Fotos de Apartment Therapy
Però la que més m'ha agradat ha sigut la tauleta, amb unes potes més altes la podria posar a la botiga i canviar la tauleta blanca de l'ikea.
But I like the most the little table, with a large paws I could put it on the shop and change the ikea table.
coffee-table-suitcase-DIY-6
foto de The Ruche
I moltes més coses com un llit per un gat, un teatre de titelles, unes estanteries (aquesta em faria una mica de pena) o un mini bar
And a lot of things as a cat's bed, a puppet theatre, shelves or a mini bar
Ara només em fata tenir una mica de temps per poder fer alguna cosa, ja us ensenyaré el resultat.
Now I only need time to do something, I'll show you the result.

3 comentaris:

  1. ohh!!la idea de la tauleta m'encanta i et quedara brutal a la botiga!!

    ResponElimina
  2. que bonita idea jolines¡¡¡ las maletas antiguas son preciosas verdad??? para decorar son ideales

    ResponElimina
  3. pero que de monadas nos enseñas, genial entrada :P

    besos

    ResponElimina