26 de jul. 2013

A ratlles!

vestit ratlles1
Feia molts mesos que em volia fer aquest vestit, de fet el volia fer des que em vaig quedar uns dels vestits de la col·lecció d'hivern de Pepa Loves, concretament aquest.
M'agrada molt la forma que té, recta la part de dalt i la faldilla a la cadera. Al pricipi no estava molt segura de quina roba utilitzar, no em venia de gust un color llis i els estampats que veia no els veia per aquest tipus de vestit, fins que vaig veure al blog de Soft and Grey un vestit de Blaco amb el mateix tall que jo volia i era a ratlles. Vaig anar al Ribes a veure que trobava i la primera roba que vaig veure va ser un piqué a ratlles blanques i negres.
I wanted to make this dress for a long time ago, until I took a similar one from Pepa Loves winter collection, this one.
I love the shape, the top is straight and the skirt goes on the hips. At first I dindn't know what type of fabric use, I didn't want a plain colour and the prints that I saw I didn't like for this type of dress, until I saw on Soft and Grey blog a dress from Balnco with the same shape and striped print. I went to Ribes to see what I find and the first fabric was a black and white stripped pique fabric.
vestit ratlles2
 El patró el vaig treure del model de Pepa Loves, un cop tallada la part de dalt vaig tenir que refer una mica les sises i l'escot. Per la faldilla molt fàcil dos rectangues fruncits a la mida de la part de dalt.
I took the pattern from the Pepa Loves model, once I had the top cutted I had to arrange the armholes and the neckline. The skirt was easy, two pursed rectangles with the same size of the top.
vestit ratlles3
I per no tenir problemes a l'hora de posar-me'l vaig posar una cremallera invisible al costat i un tall a l'esquena amb un botó.
I sewed an invisible zip on the side and a cut in the back with a button.
vestit ratlles4
Ja en tinc un altre de començat, espero acabar-lo dilluns :)
I have started another one, I hope to finish it on monday :)

3 comentaris: