18 de juny 2013

Els tallers de juny!

Com els altres mesos, aquest també hem fet dos tallers a la botiga encara que al primer no va venir massa gent, però vam estar molt bé amb la companyia de Millaray i la Cristina.
taller juny1
La Millaray portava molts dies volent aprendre a teixir amb agulles de doble punta i concretament volia fer un cocodril, ens va passar el patró i la Bàrbara, la que sap treballar amb tot tipus d'agulles, el va traduir  i en va fer un, es diu Arturo :) El principi va costar, es comença amb 6 punts repartits en 3 agulles però al final jo ho dominava.
taller juny 4
La Cristina va voler provar l'amigurumi XL amb la corda de cotó i va escollir fer una balena. Com ja sabia fer ganxet no li va costar gens.
taller juny2
I la va poder acabar!
taller juny 6
El d'aquest diumenge si que es va omplir. A primera hora van venir la Isa, la Trini, la Pilar i la Irene. Les tres primeres van fer mitja.
taller juny 7
La Pilar tenia el nou llibre de ninos teixits i va voler que li ensenyéssim a fer un ocellet.
taller juny 10
I en cuatre horetes el tenia acabat, va quedar moníssim!
taller juny 15
La Isa va continuar amb la jaqueta per la seva neboda i la Trini va començar un jersei per un bebé.
taller juny 11
La Isa casi casi va acabar la part de davant.
taller juny 13
I la Trini va poder fer la mostra, per saber quants punts necessitarà.
taller juny 12
La Irene va voler fer un monedero de ganxet, al prinicipi el punt se li va resistir una mica però el vam canviar i va acabar una de les parts i ja ens ha passat la foto del monedero acabat.
MONEDERO IRENE
A les 11 van arribar les dues noies que volien fer ganxet XL. La Maria va continuar amb la seva catifa, a la que no li vam fer foto, però esperem veure-la acabada.
taller juny 9
La Sonia va preferir començar per un cistell.
taller juny 14
No vaig fer fotos de les madalenes i era per fer-ne perquè van quedar super bé, eren de vainilla i xocolata, espero poder penjar la recepta dissabte.
I durant aquesta setmana pensarem les dates pels taller de juliol.

1 comentari:


  1. Agulles de doble punta???? Que difícil!!!
    La balena és super xula!
    isa

    ResponElimina