14 de juny 2013

De despedida!

Fa un parell de dissabtes, la Vanessa clienta i alumna, celebrava la "despedida de soltera" d'una amiga i se li va ocòrrer, entre d'altres coses, regalar-li un xec per què es comprès el que volgués a la botiga.
Com em va avisar del dia que vindrien van poder emprovar-se vestits i complements mentre prenien una copeta de cava i menjaven unes pastes de te. Gràcies Vanessa per pensar en nosaltres :) 
Jo no vaig pensar en fer fotos, però elles, que són estupendes, me n'han passat un parell.
A couple of saturdays ago, Vanessa, a client and student, celebrated a friend's barchellote party and she thought, among other things, to give her a gift check to buy whatever she wanted in the shop.
She told me when they'll come so they could try dresses and accessories while they took a glass of cava and eat some tea biscuites. Thanks Vanessa to think in us :)
I didn't think to take photos, but they passsed me a couple.
despedida2
galetes te
despedida
Així que ja sabeu, si voleu regalar un xec regal diferent només heu d'enviar un mail a cookinfolis@hotmail.es i nosaltres ho preparem tot.

5 comentaris:

  1. EI..ENS HO VAM PASSAR GENIAL! MOLTES GRÀCIES PER TOT PATRI!

    ResponElimina
  2. Hoooola,
    xo que reguapes esteu!
    Felicitats i que vagi mb la boda
    ptooo

    ResponElimina
  3. pue claro que si¡¡ eso es un buen regalito¡¡¡ Felicidades ala futura novia

    ResponElimina
  4. Que xulo! Quina bona idea, és el típic regal que m'encantaria!

    ResponElimina
  5. Com a beneficiària del regal i del comiat, haig de dir que jo no m'ho hagués imaginat millor. Va ser perfecte. Mirar roba amb les amigues mentre preníem una copa de cava i delicioses pastes..... què més es pot demanar? Moltes gràcies Patri pel berenar i sobretot gràcies Vane, Laura i Maria pel comiat.

    ResponElimina