4 de juny 2013

Costura!

Ahir, dia de costura, el vaig aprofitar per fer una faldilla, i aquesta vegada no és circular! És com la primera que vaig fer farà un any i mig, la podeu veure aquí i aquí, i que no he parat de portar hivern i estiu. També és el model que vaig fer per la botiga i que es va vendre tan bé, i que la setmana que ve tornaré a fer però per la botiga.
Yesterday, sewing day, I made a skirt, and this time it's not a circular one! It's like the first one that I made one year and a half ago, you can see it here and here, I used it a lot in winter and summer. Also it's the same model that I made last year for the shop and next week I'm going to make more.
Us en voleu fer una? Per aquest model  no cal patró, són 3 rectangles, dos per la faldilla i un per la cintura. Si la faldilla us agrada amb molt de vol necessitareu que l'ample sigui d'uns 90cm-1m. I per la cintura uns 3-4cm més del que fa la vostra cintura. Abans de cosir les dues parts de la faldilla les heu de fruncir per la part de dalt i cosir-la. Després ja podeu ajuntar les dues peces, deixant en un dels costats un tros sense cosir per poder posar la cremallera. Un cop cosit això ja podeu cosir la part de la cintura i si voleu li podeu cosir un botó i fer-li una presilla. I faldilla feta!
Do you want to make one? You don't need a pattern for this model, just 3 rectangles, two for the skirt and one for the waist. You need two rectangles about 90cm-1m for the skirt and for the waist 3-4cm more than your waist. Before sewing the skirt you have to gather both pieces and then sew the gathering. Then you can sew the skirt, leaving a part for the zip. When you have this sewed you can add the waist and skirt done!
Fa uns dilluns vaig fer una samarreta amb un retall d'encaix que vaig trobar a Ribes i Casals tirat de preu. És ampleta i de màniga curta, feta en dues peces.
Some mondays ago I made this t-shirt wiht a piece of lace that I found in a shop for a few euros. It's a little bit wide and has short sleeves, it's made wiht two pieces.
Un dia faré un DIY de la faldilla però ben fet.
Some day I'm going to do a better DIY for the skirt.

3 comentaris:

  1. Que maca la faldilla!! Té tota la pinta de ser la faldilla que cada dia et vols posar!

    La brusa és xulíssima també! L'encaix és tant bonic!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Ooooh! M'encanta! Estaré impacient esperant el DIY de la faldilla!! La samarreta és molt xula també!
    Jo estic fent alguns vestits que espero acabar aviat i publicar-ho al meu blog. M'encantaria que hi fessis una ullada!

    ResponElimina
  3. me gustan mucho las faldas con vuelvo¡¡ ya he hecho varias en mis clases de costura¡ ademas son sencillias de hacer

    ResponElimina