31 de maig 2013

A jugar a bitlles!

Si dimarts us explicava com va anar la festa de cumple de l'Àlex, avui toca ensenyar el regal que li vaig fer. Com a bona tieta crafty no li podia comprar qualsevol cosa, així que vaig estar pensat que li podia fer i després de donar-li moltes voltes vaig decidir que un joc de bitlles podria ser guay. Sé que ara no el farà servir com cal, però pot agafar les bitlles i posar-les de peu i tirar-les una i una altra vegada (és el que va fer quan les va veure)
Tuesday I told us how went Àlex birthday's party, so today I want to show you the present that I made for her. Like a good crafty aunt I couldn't buy anything, so I was thinking what could I do and after thinking a lot I decided to make a bowling set. I know that now she doens't use in their real way, but she can take them and put them standing and then throw them again and again (is what she did when she saw them).
Vaig utilitzar el nou fil de Katia, Cotton Cord i van quedar així de grandotes. Amb 6 cabdells, un de cada color, en vaig tenir prou per fer les bitlles i la bola. Sé que un joc de veritat en té 10, però amb 6 crec que ja fem.
I used the new yarn from Katia, Cotton Cord and they were so big. With 6 balls, one of each color, I had enought to make the bowls and the ball. I know that the real game has 10, but with 6 I think we do.
 
Vam fer unes partidetes i he de reconèixer que sóc dolentíssima!
We played and I've to admit that I'm so bad!

3 comentaris: