11 de maig 2013

DIY: panets

Per l'últim taller vaig preparar uns panets i estaven la mar de bons. La recepta la vaig trobar al blog d'Anita's playing dress up. En realitat es diuen scones i són típics d'Anglaterra, són facilíssim de fer i super ràpids.
For the last workshop I baked some small breads and there were delicious. I found the recipe in Anita's playing dress up blog. The real name is scones and they are tipical from England and the recipe it's very easy and fast.
taller ganxet-mitja maig'13 4
ingredients scones
Si no trobeu buttermilk preparada, fer-la és un moment. Necessiteu la mateixa quantitat de llet, 175gr., i li afegiu una cullerada de suc de llimona o de vinagre, ho deixeu reposar 10 minuts i quan veieu que la llet es talla ja el teniu fet. Jo aquest pas el vaig fer molt ràpid i la llet no estava tallada del tot.
If you don't find prepared buttermilk, you can do it in a moment. You need the same quantity of milk, 175gr. add 1 spoon of lemon juice or vinegar and let stand it about 10 minutes and it's done.
** IMPORTANT, a diferència de les altres receptes on els ingredients havien d'estar a temperatura ambient, aquest han d'estar freds i si podeu posar el bol a la nevera millor**
**IMPORTANT, unlike the other recipes that ingredients need a room temperature, this one need cold ingredientes and if you can put de bowl into the fridge**
preparacio scones 
Espero que us agradin!
I hope you like it!

3 comentaris:

  1. avui els he fet i confesso que no han quedat bé, serà perquè he utilitzat farina normal enlloc de farina de força?

    ResponElimina
  2. Hola patrícia!! els vaig fer l'altra dia i van sortir boníssims :) a veure si poses més receptes faciletes com aquesta...!

    Sílvia

    ResponElimina