Per l'últim taller vaig preparar uns panets i estaven la mar de bons. La recepta la vaig trobar al blog d'Anita's playing dress up. En realitat es diuen scones i són típics d'Anglaterra, són facilíssim de fer i super ràpids.
For the last workshop I baked some small breads and there were delicious. I found the recipe in Anita's playing dress up blog. The real name is scones and they are tipical from England and the recipe it's very easy and fast.
Si no trobeu buttermilk preparada, fer-la és un moment. Necessiteu la mateixa quantitat de llet, 175gr., i li afegiu una cullerada de suc de llimona o de vinagre, ho deixeu reposar 10 minuts i quan veieu que la llet es talla ja el teniu fet. Jo aquest pas el vaig fer molt ràpid i la llet no estava tallada del tot.
If you don't find prepared buttermilk, you can do it in a moment. You need the same quantity of milk, 175gr. add 1 spoon of lemon juice or vinegar and let stand it about 10 minutes and it's done.
** IMPORTANT, a diferència de les altres receptes on els ingredients havien d'estar a temperatura ambient, aquest han d'estar freds i si podeu posar el bol a la nevera millor**
**IMPORTANT, unlike the other recipes that ingredients need a room temperature, this one need cold ingredientes and if you can put de bowl into the fridge**
Espero que us agradin!
I hope you like it!
I hope you like it!
ResponEliminaQue buenos!!!!
Isa
avui els he fet i confesso que no han quedat bé, serà perquè he utilitzat farina normal enlloc de farina de força?
ResponEliminaHola patrícia!! els vaig fer l'altra dia i van sortir boníssims :) a veure si poses més receptes faciletes com aquesta...!
ResponEliminaSílvia