2 d’abr. 2013

La mona!

A falta de mona aquest any n'hem menjat 3. 
This year we ate three mones.
Dilluns vam anar a casa la meva germana a celebrar la mona amb la nenita i també hi era el seu padrí amb la familia. La mona és cosa del padrí i a la padrina li toca regalar la palma però com crec que mola més regalar una mona que una palma (cosa que a casa no hem fet mai) doncs en vaig fer una :) 
Monday we went to my sister's home to celebrate la mona with my niece and there was her godfather and his family. La mona is a present that the godfather makes to his goddaugther and the godmother gives la palma but I think that give a mona is cooler than la palma so I decided to make one.
Així que a taula hi havia la mona del padrí, un piano de xocolata, la mona que vaig preparar jo i la mona que va fer la meva germana per l'Iu. 
So in the table there were the godfather's mona, a chocolate piano, the mona that prepared my sister and my mona.
Com l'any passat ja li vaig regalar una mona molona amb fondant i floretes i una ovella aquest any tocava una mona clàssica plena de plomes, pollets i ous. El pa de pessic era de sucre moreno i el vaig cobrir de xocolata.
Last year I gave to my sister a cool mona with fondant, flowers and a sheep so this year was a classical mona full of feathers, little chicks and chocolate eggs. The cake was made with brown sugar and then I covered with chocolate.

I vosaltres, vau celbrar el dia de la mona? 

6 comentaris:

  1. Cómo molan!!! Son súper chulas!! Mi chico que es el padrino de mi sobri, le regaló una mona clásica en forma de tortuga, con anisetes y el huevo duro encima. Siempre me ha gustado esta tradición :)
    besitosss!

    ResponElimina

  2. jajaja que guapa está en la última foto!!
    isa

    ResponElimina
  3. Booon dia,
    Ostres no en tenia ni idea que la padrina regalava la palma?? A mi la padrina em regalva el tortell
    ptooo

    ResponElimina
  4. que fotos mas diver¡¡ parece que la mona de chocolate gusto verdadd??jajaja que rica mirala tocando el organo de choco

    ResponElimina