29 de març 2013

Bagels!

Com m'agraden els bagels i quant de temps feia que no en menjava. És una de les coses que vaig provar gràcies a la Nicole, igual que els pancakes.
I love bagels and it passed a lot of time without eating one. Is one of the things that I tasted thanks to Nicole, the same as the pancakes.
Els bagels són panets amb un forat al mig i fa uns dies mirant el blog A beautiful mess vaig veure la recepta, la vaig apuntar i només faltava tenir temps per fer-la. Com dilluns vaig tenir tot el dia lliure el vaig aprofitar per fer-ne.
Bagels are a small round bread with a hole in the midle. Some days ago I was reading the blog A beautiful mess and I saw the receip, I wrote it and I only needed time to bake them. Monday I had all the day free so I decided to make them.
Aquí va la recepta // Here's the recipe
La recepta canvia un mica, ja que la llevadura que vaig fer servir no feia falta deixar-la actuar amb l'aigua calenta.
1. En un bol barrejar l'aigua calenta i el sucre.
2. En un altre bol tirar la farina, la sal i la llevadura per pa (jo vaig fer servir una de la marca Maizena i un sobre són les 2 culleradetes).
3. Afegir l'aigua amb el sucre i remenar. Quan tinguem una massa grumosa la col·loquem al marbre, abans l'enfarimen, i treballem la massa fins que sigui elàstica.
4. Col·loquem la massa en un bol, la tapem i la deixem reposar a 1 hora.
5. Amb el marbre enfarinat hi col·loquem la massa i la dividim en 8 trosos, intetem donar-li una forma rodona i li fem un forat al mig. I ho deixem reposar uns 10 minuts.
6. Posem un pot amb aigua i quan estigui bullint hi tirem els bagels i els deixem coure 1 minut per costat, els treiem i els col·loquem a la safata del forn.
7. Abans de fornejar els pintem amb l'ou, quan l'estiguem batent li tirem una culleradeta d'aigua, i hi tirem les llavors.
8. Ara ja estan preparats per posar-los al forn a 210º i deixar-los uns 20 minuts, fins que estiguin dauradets.
Espero que us agradin!  
The recipe changes a little, because the yeast didn't need to get activated with the warm water.
1. In a bowl pour the warm water and the sugar.
2. In another bowl pour the flour, salt and yeast.
3. Add the water with the sugar and stir. When we have a crumbly dough put it into a floured surface and work the dough until becomes elastic.
4. Put the dough in a bowl, cover it and let it stand about 1 hour.
5. In a floured surface put the dough and divide it in 8 balls and make a hole in the middle. 
6. Put a pot with water and boild it, then pour the balls and cook each ball about 1 minute. Once you made this put the balls in a baking sheet.
7. Before baking we have to paint them with the egg, while we're beating add a water teaspoon, and sprinkle on the poppy seeds.
8. Now they're ready to be baked. The oven has to preheat 210º and bake about 20 minutes, until they're golden colour.
I hope you like it!         

2 comentaris:

  1. Ι've been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

    my blog - http://codeforpizza.Com

    ResponElimina