27 de març 2013

Taller de costura

Al febrer vaig començar un taller de costura a la Casa Sagnier i com a profe la Caterina Pérez. El taller consistia en fer un vestit, hi havia dos models per escollir el sencill i el difícil. Tenia moltes ganes de fer un taller com aquest però sempre que mirava horaris mai m'anaven bé, o era per les tardes o entre setmana, fins que en vaig veure un que el feien els dilluns al matí així que directe a la Casa Sagnier a apuntar-me.
At february I started a sewing workshop in Casa Sagnier and the teacher was Caterina Pérez. The workshop consist in sewing a dress, there were two models to choose, the easy and the difficult. I wanted to do this kind of workshop for a long time but when I looked the timetables never fit on mine, until I saw one at monday mornings so I went to Casa Sagnier to join in.
Vaig decidir fer el model difícil, amb mànigues i cremallera invisible. Vaig comprar un crep estamapt en colors blaus i per l'esquena una gasa també blava. L'últim dia el vestit no estava acabat ja que vaig haver de  repetit l'esquena i les mànigues dues vegades i canviar una mica el patró, la cremallera anava a l'esquena però com era de gasa no hagués quedat massa bé.
I decided to sew the difficult model, with slevees and invisible zipper. I bought a printed crep in blue color and for the back a blue chiffon. The last day the dress wasn't finished because I had to repeat the slevees and the back two times and change the pattern a little.
Dilluns vaig acabar les ultimes vores que quedaven i vestit acabat!
Monday I finished the last edges and the dress was ready to wear!

5 comentaris:

  1. Ohh, qué bonic!!
    Jo també estic aprenent a cosir amb la Caterina, però encara m'estic barallant amb la faldilla.. fer un vestit em sembla pura ciència ficció ;p
    petonets!

    ResponElimina
  2. Te ha quedado super bien! Eres una artista!
    isa

    ResponElimina
  3. Que xulo Patrícia! m'agrada molt.

    ResponElimina
  4. qué mono!!!! m'agrada molt aquesta última foto d'esquena :)))

    t'haig de passar algua foto que vaig fer l'últim dia de classe que crec que t'agradarà ^_^

    ResponElimina
  5. ohh m'encanta!! Que xula l'esquena! Et queda molt bé.
    Jo ara m'hi he tornat a apuntar, quines ganes!

    ResponElimina