1 de febr. 2013

Faldilla amb tirants!

Un mes després, des de que tinc la màquina de cosir nova, per fi he pogut estrenar-la i com no podia ser d'una altra manera he fet una faldilla per l'Alex :) 
One month later, since I have my new sewing maching, finally I've could use it for first time and how could it be in another way I've made a skirt for Alex :)
La vaig fer amb una de les robetes que em van portar els reis, rosa amb "topitos" blancs de diferents mides.
I made it with one of the fabrics that Three Kings brought me, pink with white dots.
Com no podia esperar a veure-la per agafar-li les mides, li vaig dir a ma germana que medis una de les seves faldilles i amb això vaig treure el patró. 
I couldn't wait to take her sizes so I asked my sister if she could take the size of one of her skirts, so she did it and I made the pattern.
Un patró gens complicat, ja que és un rectangle i amb la goma agafa la forma.
This pattern is so easy to do, it's a rectangle and with the elastic takes the shape.
Els tirants van ser idea de ma mare, així si li va una mica gran no la perdrà. I perquè els tirants no es caiguin una tira que els agafa.
The braces was my mother's idea, so if it's a little big she doesn't lose it. And because the braces won't fall off a strip that take them.
I l'etiqueta que no falti!
And the label, of course!
No tinc fotos del proces, l'he fet durant 3 dies. Quan arribava a casa per la nit em posava una estona a cosir. I ja tinc ganes de fer més coses, que portava molts dies amb la costura aparcada.
I don't have photos of the proces, I've done it during 3 days. When I arrived home at nigth I sewed a little. I want to do more things, I've left the sewing for long days.

5 comentaris:

  1. Però quina monada!!! Tinc tant de mono de cosir! Demà acabo els meus exàmens, i la setmana vinent a cosir!! :))

    ResponElimina


  2. Te ha quedado muy bien!

    isa

    ResponElimina
  3. --Estoy esper-a-ndo -para reci-bir m-i maquina de coser dentr--o de 2 semanas por fin¡¡¡¡ Bueno es monisimo ese pichi joooo precioso. me gustaria hacerlo para mi :)

    ResponElimina
  4. Tinc tantes ganes de veure-li posada!!!

    ResponElimina