29 de gen. 2013

Taller ganxet gener'13

Diumenge vam fer el segon taller, aquesta vegada de ganxet. Van venir la Laura, la Judith i l'Alba, que mai havien fet ganxet, la Maria Rosa, la Marta i la Pilar. Totes van fer amigurumis, tot pollets i una pera, menys la Pilar que va provar amb el ganxet XL.
Sunday morning we made the second workshop, this time crochet. It came Laura, Judith and Alba, they've never crocheted before, Maria Rosa, Marta and Pilar. All made amigurumis, little chicks and one pear, less Pilar that she tried to make XL crochet.
Les noies que mai havien fet ganxet van començar fent cadeneta i punt baix, per agafar soltura aganfant l'agulla. I quan ja tenien el truquillo van començar els seus amigurumis. 
The girls who never crocheted started making chains and simple crochet to take ease with the crochet hook. When they had it they started with their amigurumis.
La Pilar, que ja havia fet un parell de tallers amb nosaltes, va fer un cistell de trapillo i li vam ensenyar com fer el punt per fer-li base.
Pilar, who made a couple of workshops with us, made a XL crocheted basket and we taught her how to make a base for the basket.
I com el va acabar en va començar un altre més petit. La Maria Rosa i la Marta, que ja havien fet ganxet abans van començar pel pollet.
She finished so fast so she could crochet another one smaller. Maria Rosa and Marta, who had crocheted before started wiht the little chick.
La Maria Rosa el va poder acabar i li va quedar super bé!
Maria Rosa could finish her little chick, it was so cute!
La Marta va estar a punt d'acabar-lo, però li van faltar les ales.
Marta almost finished her amigurumi, but she didn't have time to finish the wings.
Les noies que començaven a fer ganxet per primera vegada no van poder acabar l'amigurumi. Però se'l van empotar a mitges així que esperem fotos quan l'hagin acabat.
Girls who started crochet for first time couldn't finish their amigurumis. But they took them started so we wait for photos when they finish.
I per esmorzar madalenes amb mantega de cacahuet i xips de xocolata. Com l'altre vegada vaig fer la massa de sempre i li vaig afegir una cullerada de mantega de cacahuet, com no era crunchy vaig picar un grapat petit de cacahuets i també els vaig afegir. I de xips de xocolata en vaig posar un parell de grapats.
For breakfast I prepared peanut butter and chocolate xips muffins. As the other day I made the same dought and I added one peanut butter spoon, as it wasn't crunchy I chopped a small handful peanuts and also I added a pair of handful chocolate xips.

I ara a preparar el taller del diumenge 3, he de fer un caragol per una de les noies que vindrà a veure que surt. Aah! i encara queden places.
And now I'm going to prepare the next workshop on sunday 3, I have to crochet a snail for one of the girls that is coming.

1 comentari:

  1. ¡Es un taller fabulosoooo, que pollito tan lindo! :)

    http://petiteadalid.blogspot.com.es/

    ResponElimina