30 de des. 2012

Tallers gener'13 *EDITAT*

A dos dies d'acabar l'any i ja tenim les dates pels propers tallers.
Comencem el diumenge 20 amb un taller de mitja i agulla circular. Si no en tens ni idea comencem pel nivell 1, muntar punts, punt del dret i del reves i com combinar-los. Podràs començar una bufanda. Que ja saps fer tot això, doncs anem a pel nivell 2, augments i disminucións, canvi de color i com fer trenes. Però si el que vols es començar a fer-te el teu jersei o fer-li al teu fill/a, nebot/da... (sempre serà més ràpid :)) digue'ns-ho. Al d'agulla circular aprendrem com es treballa en rodó i començarem a fer un coll. El preu són 42€ amb tot el material i l'esmozar inclosos i l'horari és de 10h a 14h.
I acabem els tallers del mes de gener el diumenge 27 amb el taller de ganxet. Pots escollir entre amigurumi, flors, grannies, necesser, gorro, bufanda... o ganxet XL. El preu del taller de ganxet són 35€ i l'horari es de 10h a 14h. El taller de ganxet XL començarà una mica més tard, el farem d'11h a 14h i el preu són 32€. Tot el material i l'esmorzar estan inclosos en el preu.
Vols més informació? truca'ns al 93.269.19.43, escriu-nos a cookinoflis@hotmail.es o fes-nos una visita al c. esquirol nº4, El Born.
Els tallers també poden ser un bon regal per reis, tenim unes targetes super mones preparedes per regalar.

1 comentari: