20 de nov. 2012

Taller amigurumi i ganext XL

Aquest cap de setmana hem fet dos tallers, el primer va ser d'amigurumi i el vam fer el dissabte per la tarda. Van venir la Trini, la Pilar i la Manuela. La Trini i la Manuela mai havien fet ganxet i la Manuela és esquerrana, però va treballar amb la dreta, al principi va costar però al final ho tenia tot controlat i el que va poder fer li va sortir molt bé, jo em veig incapaç de treballar amb l'esquerra.
This weekend we made two workshops, the first one was amigurumi and we made it at saturday afeternoon. It came Trini, Pilar and Manuela. Trini and Manuela had never crocheted before and Manuela is left-handed, but she worked whit right, at the begining it was hard but finally she could dominate the crochet, and she could do a part of her amigurumi, I think that I wouldn'tbe able to work whit left hand.
 
 
  La Pilar ja tenia una idea de com fer ganxet, així que no li va costar gaire i casi va poder acabar el pollito.
Pilar knew to crochet and she almost finished her amigurumi.
El segon va ser de ganxet XL, el primer que fem a la botiga, i va ser el diumenge al matí. 
The second one was crochet XL, the first that we made in the shop, and it was on sunday morning.
Aquest el vam fer perquè la Susana ens va veure a la fira de les Corts a l'octubre i ens va dir que les seves amigues, la Margarita, l'Anna, la Dolors i la Carme, i ella volien aprendre a fer ganxet XL i si nosaltres els hi podriem ensenyar, així que vam decidir el dia i van venir totes preparades per fer una bossa. Com eren 5 i els tallers són com a màxim per 6 persones la Noelia també es va apunatar.
We made this because Susana met us in a craft fair in october and she told us that she and her friends wanted to learn crochet XL and if we could teach them, so we decided the day and they came prepared to crochet a bag. As they are 5 and the workshops are for 6 people Noelia also came. 
Com sempre va arribar l'hora d'esmorzar. Aquesta vegada, pels dos tallers, vaig preparar madalenes de xocolata i nous i de xocolata i nabius. Dissabte penjo la recepta.
As always arrived the breakfast time. This time, for both workshops, I baked muffins, ones with xocolate and walnuts and the others with xocolate and blueberries. Next saturday I'll post the recipe.
Totes van voler fer el bolso, menys la Noelia que va preferir fer el gerro. I ho van acabar tan ràpid que els hi va donar temps a fer un bol. 
All made a bag less Noelia who preferred to crochet a vase. They finished so fas that they had time to crochet a bowl.
 
I aquest diumenge 25 taller de mitja, encara queden places!

2 comentaris:

  1. Quins bolsos més xulos!!

    isa

    ResponElimina
  2. Què bonic!!! Un pregunteta; vosaltres veneu els ganxos gegants? Quin preu tenen? Moltes gràcies bonica!

    ResponElimina