15 de nov. 2012

Granate

Des de l'any passat que volia un jersei en color granante, però entre la jaqueta gris, que per fi està acabada, i la manta per l'Àlex els dies van passar molt ràpid i ja erem a l'estiu i treballar llana no és massa agradable. Així que fa un parell de setmanes vaig començar amb el jersei granate i ja tinc l'esquena feta i la part del davant a punt d'acabar-la. 
Since last year I wanted to have a burgundy jersey and I wanted to do it, but betwen the grey jaquet, finally it's finished, and Àlex's blancket the days went so fast and summer arrived and work wool isn't so nice. So two weeks ago I started the burgundy jersey and I have the back finished and the front is almost finished.
 
Sembla vermell, però és granate.
It seems red, but it's burgundy. 
Vaig trobar un patró molt xulu de trenes i es molt entretingut, que si un punt del dret, 4 del reves, agulla auxiliar per davant, un altre per darrere...
I found a beautiful pattern to do braids and it's so entertaining, 1 knit stitch, 4 purl stitches, cable needle in front, and other in back...
patro jersei trenes2
Al començar a seguir el patró em tornava boja, no sabia on posar-lo i necessitava anar ratllant el que havia fet per no liar-me, al final vaig trobar aquesta safata amb potes que em va perfecte per posar-me-la a sobre quan estic treballant i ho tinc tot controlat. Creiem que es dels anys 50.
When I started doing the braid pattern I became crazy, I didn't know where to put it and I needed crossing of all that I did it, finally I found this wood tray with legs, that is perfect to put it up when I'm working and I have all controlled. We think that is from the 50's.

4 comentaris:

  1. que bonito, con lo que se llevan ahora me encantaria saber tejer¡¡¡

    ResponElimina
  2. Booon dia,
    Tas feta una artitsta. Mooolt xulo
    ptooo

    ResponElimina