8 de set. 2012

DIY: vestit reciclat

L'última peça de roba que he reciclat aquest estiu ha sigut aquest vestit, té uns 4 o 5 anys i feia molt que penjava de l'armari i ni me'l mirava així que va anar a parar a la pila de coses per reciclar. 
The last clothe that I've recicled this summer it's been this dress, it has 4 or 5 years aprox and it hung in the closet for so long and I didn't even look at it, so I decided to put it in the pile to recycle.

L'he convertit en una faldilla, que des de que la tinc crec que me l'he posat més vegades que el vestit. Com podeu veure el vestit es paraula d'honor i la faldilla era una mica "abullonada". El primer que vaig fer va ser descosir la part del pit. A continuació vaig separar la roba de la faldilla de la roba del forro per treure-li la forma.Després un tall al costat per col·locar una cremallera i un botó. Per donar-li una forma diferent li vaig fer un parell de pinces al davant. Per fer la cintura vaig utilitzar la part que sobrava de baix. I ja tinc faldilla nova!
I made a skirt, since I had it I think that I used more than when it was a dress. As you can see the dress had a strapless neckline and the skirt was a little bit puffy. First of all I cut the chest. Then I separete the skirt fabric from the lining fabric to unshape the puffy shape. The next step was cut one side to sew the zip and a boton. To gave it a diferent shape I made a pair of  clamps. To make the waist I used the fabric that was left. And I have a new skirt!
I aquí el resultat!
And the result!

3 comentaris:

  1. Oh quin canvi!! Molt xula la faldilla!
    * Per mi els vestits paraula d'honor són súper difícils de portar, em sento incomode tot el dia...

    ResponElimina
  2. Alucino amb la traça que tens! ha quedat molt xula!

    ResponElimina
  3. eres una ARTISTA. Estas cosas se me ocurren mucho,pero tengo pocos conocimientos de corte y confeccion, a penas 2 meses¡¡¡ quia esto podria hacerlo¡¡ pero no me atreveriaaa¡¡¡ GENIAL

    ResponElimina