12 de set. 2012

A topitos

A finals de maig va nèixer l'Alexandra i jo li vaig fer un vestit de topitos de colors, aquí l'entrada de tot el que li vaig fer abans de nèixer. Però era molt gran i fins fa poc no l'ha pogut estrenar.
Alexandra was born at the end of may and I made her a colored dots dress, here the post with all that I made for her before she was born. But it was to large so she didn't put on until some days ago.

La primera vegada que vaig veure la roba em va agrada moltíssim i tenia clar que li havia de fer un vestit, però em va agradar tant que també vaig agafar-ne per mi. L'altre dia va passar un parell de dies a casa i ens vam poder vestir iguals.
The first time that I saw the fabric I liked a lot and I knew that I had to sew a little dress, but I love it and I bought more fabric to make me a dress. Some days ago she past two days at home and we weared the same fabric dress.

Com no para quieta és difícil fer-li fotos, però ho vam aconseguir. El meu vestit no es veu massa, és de tirants amb una mica d'escot a l'esquena i faldilla de vol.
She moves a lot so it's difficults to take photos of her, but we did it.

4 comentaris:

  1. alaaaaaa qué bonito jo¡¡¡ Siempre me encantaon las mamas y los bebes iguales vestidos¡¡ los topitos pegan para los 2 ademas¡ :) que foto mas cuqui

    ResponElimina
  2. ohhh moníssimes les dues!! Súper ben conjuntades!

    ResponElimina
  3. Ja ja ja, quina monada i quina cara d'espavilada! m'encanta la roba, han quedat molt be els vestits.

    ResponElimina