17 de jul. 2012

Un juliol de tallers

Fa cosa d'un mes la Berta, coordinadora dels cursos a la Casa de cultura de Sant Cugat, va contactar amb nosaltres per proposar-nos de fer un taller d'amigurumi, sense pensar massa vam dir que si. Ella ho va organitzar tot i al cap d'un parell de setmanes ens va escriure per dir-nos que el taller havia triomfat i si en podiem fer dos en comptes d'un, una altra vegada vam dir que si.
One month ago Berta, the course coordinator in la Casa de cultura de Sant Cugat, contacted and proposed us to make an amigurumi workshop, we didn't think a lot and said yes. She organized all and two weeks later she wrote us to tell us that the workshop had succeeded and if we could make two, once again we said yes.
El primer el vam fer el dilluns 9 de juliol i el següent ahir. En el primer van venir 8 noies i en el segon 6, nosaltres estem molt contentes de com han anat i ens ho vam passar molt bé i creiem que les noies també.
The first one was on monday 9th and the other yesterday. In the first one came 8 girls and in the second 6, we are very happy and have a nice time and we think that girls also had a nice time.
La Casa de cultura està al costat del monestir, és un lloc molt bonic envoltat de jardins i al costat hi ha una plaçeta plena de terrassetes molt mones. 
La Casa de cultura is near to the monastery, it's a nice place surrounded by gardens and near there is a little square full of cute terraces.
I les fotos de com van anar els tallers.
And the photos that how was the workshop.
 Comencem el primer taller!
We start the firts workshop!
 
 Els pollitos i la pera que van fer, gairebé totes van acabar.
The chicks and the pear that they made, almost all could finish.
Al dia següent vam rebre la foto d'un pollito acabat.
The next day we recived a photo with the finished chick.
El segon taller!
The second workshop!
 
 En aquest només hi van haver pollitos i tos són diferents.
In this one they only made chicks and they are all diferents.
I aquest dissabte farem el taller a la botiga, i el tenim ple. Esperem poder-lo fer al carrer.
And this saturday we'll make the workshop at the shop, we hope make it in the street.

3 comentaris:

  1. Jo us vaig conèixer gràcies al casal de cultura però ja no quedaven places... Dissabte faré el taller a la vostra botiga!!! Ja tinc ganes d'apendre a fer amigurumi!!

    ResponElimina
  2. Pollitosssssssss¡¡¡¡ Y cáctusssss ¡¡ qué guay jo

    ResponElimina