19 de juny 2012

Taller ganxet juny

Diumenge vam fer el taller de ganxet, aquesta vegada van venir 5 alummnes, la Isa (que era el 4rt taller que va fer amb nosaltres), la Elena (era el segon), la Yael , la Karen i el Robert, el segon noi que s'apunta a un dels nostres talles. Aquesta vegada van fer cupcakes, un bolsito i flors.
Sunday we made the crochet workshop, this time came 5 people, Isa (it was her 4th workshop), Elena (her 2nd workshop), Yael, Karen and Robert, the second boy that joins one of our workshops. This time they made cupcakes, a little bag and flowers.
 
 
La taula era un petit caos.
The table was a little chaos.
 Les flors de l'Elena, ens va faltar fer foto a l'última
Elena's flowers, she made another but we didn't take a photo.
 Aquest és el cupcake de la Isa, com va acabar aviat va poder començar-ne una altre.
This is Isa's cupcake, she finished it earlier and had time to start another.
 Aquestes són les peces del cupcake de la Karen, era la primera vegada que feia ganxet i un cop acabada la primera peça ja li va agafar el truquillo, els punts de la segona peça estaven molt bé. Ens va faltar fer foto del que va començar el Robert.
These are Karen's cupcake pieces, it was the first time that she crocheted, when she finished the first piece she learned the way, the stitches of the second piece were so good. We didn't take photo of the Robert's amigurumi.
 I el bolsito de la Yael, diu que n'havia fet de petita i es nota per que no li va costar gens i va poder fer un bon tros.
And Yael's bag, she told us that she crocheted when she was a child, and we noticed that because she crocheted so fast.
 I això és un iman que ens van portar la Isa i l'Elena de San Francisco. Hi van anar al maig i es van enrecordar de nosaltres, moltes gràcies! Ens van explicar que van anar a visitar Alcatraz i que en una de les cel·les hi havia ganxets i capdells de llana, els presos en feien per passar l'estona.
And this is a magnet from San Francisco that Isa and Elena gave us. They went in may and they remember us, thank's so much! They visited Alcatraz and in one of the cell there was crochet hooks and wool, the prisoners crochet to pas the time.
Haviem dit que aquest seria l'últim taller fins setembre, però el mes que ve en farem un altre, encara no tenim data, però serà un dissabte per la tarda.
We said that this workshop will be the last one until september, but next month we'll make another, we don't know the date, but it'll be in saturday afternoon.

4 comentaris:

  1. :O qué cupcake¡¡ muero¡¡¡ me encanta. qué guays esos talleres que montáis. yo fui a clases de costura con las señorinas de mi pueblo para aprender a coser una temporada.

    ResponElimina
  2. Booon dia!!
    Es que feu unes cosetes... Quina xulada
    Ptoo

    ResponElimina
  3. Eiiiiiii! Si penseu que els cupcakes han pogut amb mi, doncs no. De fet ja tinc la cirera i tot el 'frosting' :-) Bé, de fet emb falta rematar el frosting perquè no sé ben bé com va el punt alt ni el punt triple però eh que si us faig una visita m'ajudareu?

    Moltes gràcies pel taller y també per la paciència! Jajaja ho vaig passar molt bé.

    Una abraçada.

    Robert

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per venir! Passa't quan vulguis i t'expliquem com fer el punt alt i el triple. Després voldrem foto del cupcake acabat :)

      Elimina