31 de març 2012

DIY: Pastís de sucre moreno i nous

Aquest dissabte toca la recepta del pastís de sucre moreno i nous que vam esmorzar diumenge passat al taller de ganxet.
This saturday it's time for the brown sugar and wallnuts cake, we had for breakfast on the crochet workshop last sunday.
Ingredients:
320gr. mantequilla - 320gr. butter
2 tasses i mitja de sucre moreno - 2 and a half cups of brown sugar
1/2 tassa de sucre - 1/2 cup of sugar
3 tasses de farina - 3 cups of flour
1 tassa de llet - 1 cup of milk
5 ous - 5 eggs
1 cullaradeta de llevadura - 1 teaspoon of bakingpowder
2 cullaradetes de vainilla - 2 teaspoon of vanilla
1 tassa de nous - 1 cup of wallnuts

Abans de començar a preparar-ho deixem els ingredients fora de la nevera una estona per poder treballar-los a temperatura ambient. Si no teniu tasses per les mides, una tassa són uns 250 gr.
Before start preparing the cake, we have to take out of the fridge all the ingredients so we can work them at ambient temperature. If you don't have cups for the sizes, a cup it's like a 250gr.

1. Precalentar el forn a 175º
1. Preheat ovent 175º
2. Barregem els sucres i la mantega fins aconseguir que sigui cremos.
2. Mix sugars and butter until they are creamy.
3. Afegir els ous d'un en un, no afegir el següent fins que l'altre estigui ben integrat.
3. Add eggs one at time, don't add another until the first isn't well integrated.
4. Afegir la farina i la llevadura, barrejar convinant amb la llet.
4. Add flour and baking soda, mix them combining with the milk.
5. Afegir les nous i la vainilla i tornar a batre.
5. Add wallnuts and vanilla and continue bating.
6. Posem la massa en un motllo engreixat i ja ho podem posar dins del forn uns 70 minuts. Passat el temps punxem amb un escuradents, si surt net ja esta fet!
6. Put the dough in a greased mold so we can put in the oven about 70 minutes. Over time we spike wiht a stick the cake, if the stick it's clean the cake it's done!

I ara a gaudir del pastís de sucre moreno i nous!
And now enjoy the brown cake and wallnuts cake!

4 comentaris:

  1. Quina bona pinta!!! Està bé això de saber que una tassa són 250 grams, sempre ho acabo fent tot a ull! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Estaba buenísimo!! yo en cuanto pueda lo haré.
    isa

    ResponElimina
  3. mare de deu senyor, quina bona pinta!! pq estic a dieta, sino ara mateix em posaba



    petons!!

    I♥NY

    ResponElimina
  4. Ostres que bo! jo també estic a dieta però crec que intentaré fer-lo aquests dies de festa, almenys que el gaudeixi la familia!!!

    Gràcies per la recepta!
    vero

    ResponElimina