22 d’abr. 2020

Patró pichi

Fa un parell de setmanes vaig compartir a les xarxes socials com modificar un pichi que els últims mesos s'ha cosit molt al taller. Algunes noies em van preguntar com ho podien fer si no tenien el patró i els hi vaig passar un esquema perquè el poguessin fer a casa. Avui us explico com fer el patró i després pots decidir si fer la modificació per posar-li botons o deixar-lo tancat.



En aquest esquema pots veure les mides que necessites per fer una talla S (34-36)


  1. Fer un rectangle de 70cm d'alçada per 44cm d'ample. Dividir-lo en dos, l'esquena farà 21,5cm i el davant 22,5cm. 
  2. Mesurar des dels baixos cap a dalt 49cm, es l'alçada d'on arribarà la sisa. Del lateral de l'esquena, per la part de baix, afegir 6cm i tirar una línia en diagonal fins el tope dels 49cm. Al davant fer el mateix però afegint 4cm.
  3. A la part de dalt del davant, mesurar 10,5cm des del centre i tirar una línia vertical de 10cm i començar la forma arrodonida de la sisa, que acabarà al tope dels 49cm del lateral.
  4. A l'esquena també mesurem 10,5cm però la baixem 2,5cm. Fer una línia vertical de 7,5cm i començar la forma de la sisa de la mateixa manera que al davant.
  5. Mesurar la línia diagonal, des dels baixos fins la sisa, i assegura't que tant al davant com a l'esquena mesuren 49cm.
  6. Tallar el patró per la meitat i fer els canvis al davant per fer la solapa dels botons.

Si vols fer altres talles, hauràs d'afegir 1cm al lateral deixant la sisa i escot com estan per tenir una talla M i per una L, afegeix 2cm al lateral i 0,5cm a l'escot i un altre a la sisa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada