23 d’ag. 2016

Calendari tallers setembre-octubre

Ha arribat el moment de les meves vancaces :) Però no puc marxar sense deixar preparat el calendari amb els tallers que farem lúltima quinzena de setmebre i octubre, com sempre no pararem de cosir i tornen els tallers continus i monogràfics de ganxet.
taller costura juliol 32
COSTURA - BOSSA REVERSIBLE O MOTXILLA SAC
Divendres 16 de setembre o divendres 14 d'octubre de 17:30h a 20h aprèn a utiltizar la màquina de cosir mentre realitzes una bossa reversible o una motxilla sac. Veuràs com enfilar l'agulla, omplir la canilla, puntada recta i zigzag.
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa per divendres 16 aquí i per divendres 14 d'octubre aquí

kit bebe 2
INICIACIÓ A LA COSTURA PER BEBÉ
El divendres 30 de 17h a 20h pots aprendre a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes un kit de benviguda per bebé, consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. 
El preu són 38€ amb el material i berenar inclosos. 
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí. 

kimono2
COSTURA - KIMONO
El dissabte 1 d'octubre de 17:30h a 20h aprèn a confeccionar un kimono. Farem el patró, el passarem a la tela, tallarem i unirem les peces per cosir-les amb una costura francesa.
El preu són 40€ amb material i berenar inclsòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.  

taller camiseta vestido manga raglan
COSTURA - SAMARRETA O VESTIT DE MÀNIGA RAGLAN
El dissabte 8 de 17h a 20h podràs escollir entre una samarreta o un vestit de màniga raglan pels més peques. De samarreta tenim les talles 0-3 mesos fins a 5 anys i de samarreta de 18 mesos a 5 anys.
La samarreta la farem amb tela de punt i el vestit amb tela de cotó. Aprendràs a passar el patró a la tela, tallar-la, unir les peces per donar-li forma, també sobrefilarem amb zigzag o overlock.
El preu del taller són 38€ amb el material i berenar inclosos.
Inscripció directa a través de The Hobby Maker aquí.

taller costura brusa octubre 1
COSTURA - SAMARRETA MÁNIGA CURTA
El dissabte 15 de 17h a 20h confeccionarem una samarreta de màniga curta, podràs escollir entre les talles S, M i L.
Aprendràs a treure el patró d'una revista, com passar-lo a la tela i tallar-la, unirem les peces per donar forma i cosirem. Veuràs com muntar les mànigues i com fer l'acabat del coll, amb una vista o biaix.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa a través de The Hooby Maker aquí

taller ganxet abril 16
GANXET
El monogràfic mensual de ganxet serà el dissabte 29 de 16:30h a 20:30h. Pots escollir quin projecte fer entre amigurumi, ganxet XL o un moneder. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps i vols aprendre alguna cosa en concret només ens has d'escriure a cookinoflis@hotmail.es
Inscripció directe a través de The Hobby Maker, amigurumiganxet XL i moneder.

taller costura juliol 16
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 13 de al 15 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 20 al 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 27 al 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 13, dimarts 20 i dimarts 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 14, dimecres 21 i dimecres 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 15, dijous 22 i dijous 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- 3 dissabtes d'11h a 12:30, inscripció aquí
Si aquests horaris no et van bé ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es i segur que trobem un dia i una hora que quadrin amb les nostres agendes :) 
El preu del taller són 52€ amb el material inclòs. Si t'apuntes amb una amiga, amb la mare, la germana, la filla amb qui tu vulguis, tindreu un descompte de 5€ cada una :)

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes escriu-nos a cookinoflis@hotmail.es i t'expliquem com funcionen les classes per hores.

taller ganxet 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir coses tan xules com les de la foto! El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 50€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic.
Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

Si t'interessa algun taller o monogràfic però les dates no et van bé, si vols més informació o reservar plaça, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i mirem com podem quadrar les agendes :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada