27 de març 2015

Recepta: Chock and Philly cake

Aquest pastís el vaig fer per primera vegada fa uns mesos, havia quedat amb unes amigues per sopar i em va tocar portar postres i beguda, el margarita de maduixa que prepara el "tío molón" és un vici, amb el punt just d'alcohol i dolcet gràcies a les maduixes i el sucre. Un altre dia li demano la recepta i us explico com el fa :)

Continuem amb la recepta del pastís, l'he tret del llibre de El Rincón de Bea, i com sempre les seves receptes no fallen, i des de la primera vegada ja l'he repetit unes quantes més. I una d'aquestes va ser la setmana passada com a berenar pel taller de ganxet i avui la comparteixo amb vosaltres.
INGREDIENTS:
- 100 gr. mantega                   - 150 gr. cobertura de xocolata
- 125 gr. sucre                       - 100 gr. de xips de xocolata 
- 200 gr. Philadelphia             - 150 gr. farina
- 3 ous grans                          - 2 culleradetas de llevadura 
- 1 culleradeta vainilla

1. Precalentar el forn a 170º
2. Engreixar el motllo, si és de silicona aquest pas us el podeu saltar.
3. Desfer la cobertura de xocolata al bany maria i reservar. 
4. Tamitzar la farina i la llevadura dues vegades i reservar. Jo només l'he tamitzat una vegada i crec que alguna vegada ni eso... I ha sortit igual de bó, així que si no teniu un tamitzador no patiu que la recepta queda igual de bona.
5. Batre la matega i el sucre fins tenir una barreja suau i esponjosa. Afegim la vainilla i batem perquè s'integri.
6. Afegir el Philadelphia i batem fins que estigui ben intregrat.
7. Incorporar els ous d'un en un i batuts, no afegim el següent fins que l'anterior estigui ben integrat.
8. Agafar la xocolata desfeta i abocar-la a la barreja que tenim feta. Batre fins que estigui tot ben integrat i tota la massa tingui el mateix color.
9. Afegir la farina poc a poc i batre fins que no quedi cap rastre blanc.
10. I per últim afegir les xips de xocolata i remenar.
11. Abocar la massa al motllo i amb una espàtula l'allisem.
12. Fornejar 45 minuts. Jo el deixo uns 10 minutets més, en total uns 55 minuts, però això ja ho veureu a mida que es vagi fent.
13 Un cop passat el temps de forn, el treiem i el deixem reposar uns 10 minuts abans de desmotllar-lo. I ja només hem d'esperar que es refredi per menjar-lo :) Però quan millor està, és quan ja porta bastantes hores fet. I al llibre diu que 24 hores de nevera fa que sigui molt més bó, nosaltres encarna no hem pogut provar-ho... No podem esperar tant!

Espero que us agradi tant com a nosaltres!

1 comentari: