10 de març 2015

Els primers tallers de març

Ja vam avisar que març venia carregat de tallers i aquí teniu el resum dels primers que hem fet :)
Divendres passat va tornar l'Estela de Cartoncita per ensenyar-nos a construir un altre model de làmpara de paper.
Aquesta vegada les noies van haver de treballar més per poder tenir la seva làmpara, si la primera ja tenia tropecientos plecs aquesta en tenia molts més, en total van plegar uns 2 metres de paper!


Lo millor és quan es té tot el paper plegat, se li dòna forma i apareix una làmpara única!


I ja tenim programat el proper taller amb Cartoncita! Serà una mica diferent, en comptes d'una làmpara farem un animal en 3D per decorar qualsevol racó, ja sigui el menjador, l'habitació dels peques, el passadís... Serà el proper divendres 10 d'abril de 17h a 20h i ja podeu reservar la vostra plaça trucant-nos al 93.667.01.25, escrivint-nos a cookinoflis@hotmail.es o passant per la botiga al c. Sant Medir 15. I també us podeu inscriure directament a través de The Hobby Maker aquí.

I com cada setmana hem seguit amb els tallers continus. Als de ganxet cada una té un projecte diferent començat.

La Laia continua amb el pingüí, la Maia ha acabat els cors i ha començat un mussol, l'Eva té un coll a mitges i ha començat unes fundes pels mànecs del cotxet i la Mireia ha començat un moneder.

I en costura continuem amb les fundes de coixí, els necessers, les bosses reversibles, reciclant texans i fent faldilles de tul :)


I encara queda molt de més i uns quats tallers.
- Dissabte 14 taller d'iniciació a la costura amb màquina de cosir, perfecte per conèixer la màquina, les funcions bàsiques i realitzar una bossa resversible, et pots inscriure aquí
- Divendres 27 taller d'enquadernació japonesa amb la Flo de Trapitos al Sol. Aprendràs a realitzar un quadern de mida A5 i tapa dura, et pots inscriure aquí.
- Dissabte 28 taller de cosmètica natural. Si t'agrada cuidar-te la pell i saber que t'hi poses no et pots perdre aquest taller! La Mercè ens ensenyarà com realitzar un exfoliant, una mascareta i una crema hidratant segons les nostres necessitas. Et pots inscriure aquí

Si voleu més informació o reservar plaça per algun taller ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.667.01.25 o fer-nos una visita al c. Sant Medir 15, al barri de Sants.

1 comentari: