24 de març 2015

El taller de dissabte

No sé si us passa el mateix però a mi les setmanes se'm passen massa ràpid, dissabte vam fer el taller de ganxet i fa quatre dies estavem fent el de febrer...
Aquesta vegada van venir la Blanca, la Mireia, la Mila, l'Helena, la Montserrat i l'Helena, si si, dues Helenes :p
Els projectes han estat molt igualats. Les dues Helenes van fer un coll per aquest últims dies de fred. Que si, que diuen que la primavera està aquí però sabem que fins el maig farà fresquete...

Per una d'elles era la primera vegada així que li vam preparar el patró fàcil per fer un coll de punt alt amb el fil Maxi Merino de Katia.

I l'altre va voler fer un coll que li va veure a la Bàrbara fa uns mesos fet amb el fil Punto de Katia.


La Mila i la Blanca, mare i filla, van començar un parell de tops per nena. Cada una un model diferent, a la Blanca li vam prerpar un patró de la revista Katia amb fil Degradé Sun en tons liles i turquses. I a la Mila li vam preparar un patró per practicar punt baix, mig i alt, va fer un bon tros però no li agradava com quedava, així que el va desfer tot i va tornar a començar amb un ganxet més gran.


I la Montserrat i la Mireia van fer amigurumi. 
Com la Montserrat ja té experiència amb l'amigurumi li vam preparar el patró d'un osset, amb més peces del que havia fet fins ara i amb canvi de color en mig d'una passada, i una de les seves filles va decidir que havia de ser verd :)

I per la Mireia era el primer amgurumi així que va fer el pollet.


Encara esteu a temps per apuntar-vos al taller d'enquadernació japonesa que impartirà la Flo de Trapitos al Sol aquest divendres 27 de 17h a 20h, us podeu inscriure directament aquí.
I si us agraden els productes naturals no us podeu perdre el taller de cosmètica natural que farem aquest dissabte 28 de 17h a 20h, us podeu inscriure directament aquí.
Si voleu més informació dels tallers o reservar plaça ens podeu trucar al 93.667.01.25, escriure'ns a cookinoflis@hotmail.es o fer-nos una visita al c. Sant Medir 15, al barri de Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada