21 de gen. 2015

El taller de dissabte

Dissabte passat vam tenir taller de ganxet a la botiga. Aquest mes han vingut la Isa, l'Elena, la Trini, la Montserrat, la Roser i la Cristina.

La Isa va continuar amb el coixí de guineu que va començar al novembre, cada vegada falta menys per acabar-lo :)
L'Elena em va demanar de fer unes infermeres per unes amigues. Li vaig passar dues opcions, feltre i amiguurmi, i es va decidir per les de feltre. 

La Trini va voler començar una manta i li vam preparar un parell de models, de zig zag i grannies, i va optar per dos models de grannies, els colors escollits van ser el gris, beig i blanc. Ja n'hi queden 2 menys per acabar la manta :P
La Roser i la Cristina van voler iniciar-se a l'amigurumi i van escollir fer el pollet. Els dos van quedar a mitges, si els acabeu passeu foto!
I la Montserrat també va voler aprendre a fer amigurumi i el dia que va venir per apuntar-se la seva filla va escollir la pera.

Ja estan obertes les inscripcions pels tallers de febrer, i aquest mes tenim nous tallers com el divendres 6 que farem un taller de làmpares de paper i divendres 27 de cosmètica natural, farem una crema hidratant pel cos i una altra per la cara i si dóna temps un oli hidratant.

2 comentaris: