17 de des. 2014

Tallers

Ja fa algunes setmanes que els dilluns per la tarda vénen algunes noies a aprendre a fer ganxet i la veritat que ho fan molt bé :) La primera en confiar amb nosaltres per aprendre va ser l'Eva i ja ha fet un pollet amigurumi, té un coll a mitges i dilluns passat va començar un coll per la seva bebé. Els dilluns també ve la Reme que ja en sabia una mica i ha fet un moneder amb tanca metàl·lica. I a la foto també veureu a la Tisbe que va fer la primera classe i no se li va donar gens malament.
Some weeks ago at Monday afternoon it came some girls to learn how to crohet and they do it very good! The first one in trust in us it was Eva and she made a little chick, has a cowl almost finished and last day she started a cowl for her baby. On mondays also comes Reme, she knows how to do it a little and she made a purse with a frame. And in the photo you can see Tisbe that she did her first class  last monday and she did very good.
Dissabte passat també vam fer un taller de ganxet i mitja i van venir l'Ana i la Joanna. Cada una volia fer una cosa diferent.
Last Saturday we made a crochet and knit workshop and int came Ana and Joana. Each one made a different thing.

L'Ana es va decidir per un amigurumi i va començar pel pollet, no li va donar temps a cabar però només faltaven les ales i la cueta.
Ana decided to make an amigurumi and she started for the little chick, she couldn't finish it but she just have to crochet the wings and the tail.

I la Joanna va continuar amb la mitja. Va portar el necesser que va començar a l'últim taller per apendre a cosir-lo i va començar un gorro de punt d'arròs, del que va poder fer el canalé del principi.
Joanna continued knitting. She brought the headphones case that she started at the last workshop to learn how to sew it and then she started a seed stitch beanie that she could make the ribb.

I també la setmana passada, el divendres, va venir la Susanna de L'Atelier de Suzanne a impartir un taller de penjolls nadalencs de feltre. Van venir la Maia, l'Anna i la Mercè i jo em vaig afegir al final i també vaig fer un penjoll :)
And also last week, friday, it came Susanna from L'Atelier de Suzanne to make a christmas workshop. It came Maia, Anna and Mercè and at late I add and made a pendant :)



I seguim amb els tallers, dilluns de ganxet, dimarts i dimecres de costura amb màquina de cosir, dijous de mitja i dissabte 17 de gener taller de ganxet, ganxet XL i mitja. Si voleu més informació o reservar plaça ens podeu trucar al 93.667.01.25, escriure'ns a cookinoflis@hotmail.es o fer-nos una visita al c. Sant Medir 15, Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada