8 de nov. 2014

Taller costura creativa

Ahir vam fer el primer taller de costura creativa amb la Susanna de L'Altelier de Suzanne. Aquest és el primer post que publico d'un taller fet al  nou local, però no és el primer ja n'hem fet de ganxet i d'iniciació a la màquina de cosir :)
Però avui us parlo del d'ahir, el de costura creativa.
Yesterday we made the first creative sewing workshop with Susanna from L'Atelier de Suzanne. This is the firts workshop in the new shop that I post, but it isn't the first that we made :)   
But today I want to show you how works the creative sewing.
Al final van venir cinc noies, la Mercè (si heu fet un taller de ganxet o mitja amb nosaltres ja la coneixeu :p), la Carme, la Dafne, la Virginia i l'Anna. 
Finally came five girls, Mercè, Carme, Dafne, Virgina and Anna.
Van venir per fer un cactus de tela cosit a mà i van poder aprendre les puntades bàsiques per realitzar-lo. Van estar molt concentrades amb la costura, tant que a estones no se sentia ni una mosca.
They came to sew a fabric cactus had sew and they could learn the basic stitches to make it. They were very concentrated in the sewing part, there were some times you couldn't hear a fly.
El taller va durar tres horetes i es va fer curt, crec que com a mínim haguessim necessitat mitja horeta més. Això si, se'l van endur tot cosit i gairebé ple de buata.
The three hous of workshop were short, I thing that we needed at least 30 minutes more. Even to though they brought it all sewed and almost full of fiberfill.

Espero que a casa l'acabin i el col·loquin on més es vegi perquè van quedar molt xulus!
I hope they finish it at home and they put it in a nice place where people can see it, because they are really cute!

I ara ja toca prepar els propers. Dilluns 10 continuem amb la iniciació al ganxet, si us interessa aprendre aquesta tècnica us podeu inscriure aquí. Dissabte 15 en farem un de mitjons amb 4 agulles, us podeu inscriure directament aquí. Dissabte 22 farem el de ganxet i mitja, com sempre podeu escollir que fer! I per últim però no menys importatnt el divendres 28 toca carvat de segells, per insciure-us cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada