24 de nov. 2014

El taller de dissabte

Dissabte vam fer taller de ganxet i mitja a la botiga, aquesta vegada van venir la Isa, l'Helena i la Joanna i cada una va fer una cosa diferent.
Saturday we made a crochet and knit workshop in the shop, this time it came Isa, Helena and Joanna and each one made a different thing.
La Isa ens va demanar alguna cosa per bebé i entre les opcions que li vam donar va escollir un coixí amigurumi així que li vam preparar el patró per fer un coixí rodó en forma de guineu. Del que va poder fer la cara i començar la part de davant.
Isa asked for something for a baby and among all the ideas we gave her she chosed an amigurumi pillow, so we prepared a fox pillow pattern. She could finished the face and started the front part.

La Joanna havia vingut fa temps a aprendre a fer mitja i aquest dissabte va tornar per recordar com es feia. Va començar a fer una bosseta per guardar els cascos amb un dibuix molt xulu que va escollir d'una revista que teniem a casa dels anys 70.
Joanna had came a long time before to learn how to knit and this saturday she came to remember how to do it. She started a bag for her headphones with a nice pattern that she took from a magazine that we have at home and it was from the 70's.

I l'Helena va fer una catifa XL en forma rectangular que va quedar molt xula.Va començar treballant amb un color blau turquesa i l'acabat el va fer amb mostassa.
Helena started a XL rug in a rectangular shape and it was very cool. She started working with turquoise color and then the she finish it with mustard.


Us recordo que els dilluns per la tarda de 18:30h a 20h fem taller d'iniciació al ganxet, us podeu inscriure a través de la web de The Hobby Maker aquí o ens podeu trucar per telèfon al 93.667.01.25, escriure'ns a cookinoflis@hotmail.es o fer-nos una visita al c. Sant Medir 15, Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada