15 de jul. 2014

El taller de diumenge

Diumenge vam fer taller a la botiga i van venir la Isa, l'Elena, la Pilar, la Yolanda i la Beatriz. També havia de venir la Sandra que volia fer una caputxa per l'hivern a la seva bebé, però a última hora es va quedar sense cangur, esperem que el mes que ve pugui venir :)
Sunday we made a workshop in the shop and it came Isa, Elena, Pilar, Yolanda and Beatriz. Also it had to come Sandra, she wanted to make a hood for her baby, but at last minute she didn't have a babysittter, we hope next month she'll can come :)

La Isa va continuar amb el jersei a ratlles però que ella farà d'un sol color i va poder avançar un bon tros, ja que a casa està fent una super manta de grannies.
Isa continued with the striped jersey but she'll make it with a plain color and she could make a good piece, at home she is doing a cool granny blanket.


La Beatriz era la primera vegada que venia i va començar per un amigurumi. Ens va dir que mai havia fet ganxet però no se li va donar gens malament. Li va faltar acabar una ala i la cueta, però ahir ja teniem la foto del pollet acabat a facebook.
Beatriz came for first time at one of our workshops and she started an amigurumi. She told us that she never had crocheted but she made it very well. She couldn't finish one wing and the tail but yesterday we had the photo on facebook.


L'Elena va fer un cistell amb el fil Cotton Cord de Katia per guardar tots els seus collarets. Com això del ganxet ja ho té dominat no li vam fer patró i el va anar fent sobre la marxa amb les mides que va voler.
Elena made a basket to keep all her necklaces. As she knows how to crochet very well we didn't prepare a pattern so she could make it as she wanted.


La Pilar també es va animar a fer el jersei a ratlles i el va poder començar després de fer la mostra.
Pilar also join to knit the striped jersey and she could started it after made the test.

I per últim la Yolanda que també era la primera vegada que venia. I com la Beatriz també va voler fer un amigurumi i també es va quedar sense poder acabar una ala i la cueta, però se li va donar genial fer ganxet.
And the last one was Yolanda, also the first time that she came in. And as Beatriz she also wanted to make an amigugumi and also she couldn't make a wing and the tail. She took the tecnique good.


A l'agost farem un taller i ja estem pensant en la data, segurament a principis de mes, en breu anunciem el dia!

2 comentaris:

  1. Jolines hace como 2 años que no voy a Barcelona, quiero ir y comprar un pollitoooo. :)

    ResponElimina
  2. Que bonito taller a mi me encantaria poder hacerlo!!besos

    ResponElimina