25 de març 2014

El taller de diumenge

Aquest mes els tallers de ganxet i mitja s'han repartit, diumenge passat van venir la Isa, la Pilar i la Trini que van aprofitar per continuar amb els projectes que tenen començats.
This month the crochet and knit workshops had divided, last sunday came Isa, Pilar and Trini, they took advantadge to continue their started projects.
Durant les quatre hores vam estar totes molt concentrades i jo vaig poder avançar un projecte que espero poder ensenyar molt aviat.
During the four hours we all were very concentrated and I could advance a project that I hope I can show very soon.
La Isa va continuar amb els mitjons i va avançar bastant. Va poder fer les disminucions del taló, ara ja només queda allargar-lo fins que arribi a la mida del seu peu.
Isa continued doing her socks and she could made a good piece. She could make the heel decreases, now she just have to knit the large of her foot.
La Pilar va portar el jersei granate, ja té l'esquena acabada i va poder fer un bon tros de la part del davant. Totes tenim moltes ganes de veure'l!
Pilar brought her burgundy jersey, she had the back finished and she could make a good piece of the front. All we really want to see it finished!
I la Trini va continuar amb el coll-xal de la pel·lícula "Los juegos del hambre" que va començar a l'últim taller. Va acabar la part de darrere, ja queda menys per veure el resultat final :)
Trini cotinued with her cowl from the movie Hunger games that she started in the last workshop. She finished the back, it is less to see the final result :)
Aquest diumenge 30 també fem taller de ganxet i mitja i encara queden dues places, si et ve de gust aprendre o començar un projecte però no saps com ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.269.19.43 o fer-nos una visita al c. esquirol 4, El Born, i t'informem de tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada