11 de març 2014

Costura

Fa un munt de dies que no us ensenyo res de costura, però no us penseu que l'he deixat de banda! Per reis li vaig fer una faldilla a ma mare i quan vaig anar a buscar la roba vaig trobar un retall, bé feia 2m no sé si se li pot dir retall... És una roba que m'encanta de quadres en gris i rosa i només veure'l sabia que volia un vestit i com amb 2m en tenia de sobra, amb la resta li faré una faldilla a la Bàrbara :)
It's been a long time without showing you any sewing project, but don't think I give it up! For Three Kings I made a skirt for my mother and when I bought the fabric I found a oddment, well it mesures 2m I don't know if I can consider it a oddment... I love this fabric, it's a plaid print in grey and pink i know that I want to sew a dress when I saw for first time. With 2m I have enough fabric to make my dress and a skirt for Bàrbara :)
Una vegada més he fet servir el patró que vam fer al taller de costura a la Casa Sagnier, ara fa un any, i la faldilla és tablejada per davant i recte per darrere, com no vaig calcular massa bé la mida de la cintura l'he hagut de fruncir una mica. I porta butxaques! 
One more time I've used the pattern that we made on the sewing workshop in Casa Sagnier, one year ago, and the skirt is palated in the front and straigh on the back, I dind't calculate well the waist size so I had to gather it a lilltel. And I made pockets!
Aquests dies l'hauré d'aproftar al màxim que ja ve el bon temps i un vestit amb roba de llana no serà massa comòde.
These days I have to take profit to wear it, the good weather is coming and a wool fabric dress isn't the best to be confortable.

10 comentaris:

  1. Precioso vestido!!muy estilo retro como a mi me gusta!!besos

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt bonic, aquests colors són molt alegres!!

    ResponElimina
  3. que artista estás hecha! :D el tejido es súper bonito

    ResponElimina
  4. és molt maco el vestit :) i el cardigan també m'encanta. Petons

    ResponElimina
  5. És preciós!! I la tela m'encanta!

    ResponElimina
  6. Wow, es preciós i et queda super be!

    ResponElimina
  7. Yo he vuelto ahora a coser después de unos meses¡¡¡ Jo qué bonito el vestido la tela es preciosa

    ResponElimina
  8. OOOOHHHH quina passada! M'encanta!!! ole ole i ole! un petó gran. Montse Lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  9. Quin disseny més maco! M'agrada molt aquesta roba. Petons!

    ResponElimina