14 de gen. 2014

Taller de costura

Diumenge vam fer el primer taller de l'any. Va venir la Maria per aprendre a fer una faldilla fruncida, ja és el 4rt taller de costura que faig  i estic molt contenta amb totes les noies que s'han animat a venir i totes les que han preguntat per aquest taller.
Sunday we made the first workshop of the year. It came Maria to learn how to make a skirt, this is the 4th sewing workshop I do and I'm very happy with all the girls that joined to come and all that ask for that.
La Maria va portar una roba de cotó preciosa, amb un estampat d'unes floretes vermelles i verdes. Em va dir que la va comprar a la botiga Nunoya, la trobareu al c. de la Palla, al costat de la pl. del Pi, és una botiga on tenen teles japoneses i també angleses com la que va portar.
Maria brought a beautiful cotton fabric, with a red and green floral pint. She told me that she bought it at Nunoya, in c. de la Palla, close to pl. del Pi, it's a shop that sell japanese fabrics and english too as the one she brought it.
Com la tela era fineta també va portar un forro. Fer una faldilla amb forro és com fer dues faldilles així que no la va poder acabar, però no faltava massa, els baixos i acabar de cosir la cinturilla.
As the fabric was thin she also brought a lining. Make a skirt with a lining it's like making two skirts so she couldn't finish it, but it was almost, she just had to sew the waistband and the last edge.
 I ara a preparar el taller de ganxet i mitja d'aquest dissabte, que ja està complet!
And now I'm going to prepare the next crochet and knit workshop!

3 comentaris: