10 de des. 2013

Barcelona Handmade

 portada_ok
Fa uns mesos The Crafty days va contactar amb mi per fer-me una entrevista, en aquell moment ja vaig saltar d'alegria, la botiga sortiria al primer diari en català d'actualitat handmade, no m'ho podia creure! No em van saber dir quan sortira publicada així que anava esperant i mirant la web per veure si sortia.
Fins avui, he obert el facebook com cada matí i veig que han fet una guia de botigues handmade de Barcelona i he pensat que molava molt i que el proper cap de setmana l'aniria a comprar al Festivalet. Després he obert el correu i el primer que veig és un mail de The Crafty days on m'expliquen que sóc una de les 70 botigues que apareixen a la guia i un altre cop a saltar d'alegria per la botiga!
Només puc donar les gràcies a tots els que fan que això sigui possible i a The Crafty days per incloure'm a la guia.
El meu regal de reis s'ha adelantat unes setmanes :)
Si en voleu una aquest cap de setmana, 14 i 15 de desembre, The Crafty days tindrà una parada al Festivalet, que aquest any se celebra al Museu Marítim de Barcelona d'11h a 20h. Durant la fira la podreu comprar per 10€ i desprès per 12€ a la seva botiga online.

Some months ago The Crafty days contacted me to make me an interview, in that moment I jumped of happines, the shop will appear in the first handmade catalan online newspaper, I coudn't belive it! They didn't tell me when the interview would be published, so I was waiting and watching the web to see if I appear.
Until today, I've opened facebook as every morning and I saw that they made a handmade guide from Barcelona and I've thought that was cool and the next weekend I'll like to buy one in the Festivalet. After I opened de email and the first mail was from The Crafty days where they explained me that my shop is one of the 70 that appers in the guide, and once again I jumped of happines around the shop!
I just can thanks to all the people that makes this possible and to The Crafty days to include me on the guide.
My Three kings present was advanced a few weeks!

3 comentaris:

  1. Moooltíssimes Felicitats! reflex de la feina ben feta
    ptooo

    ResponElimina
  2. Enhorabona! :) No coneixia aquesta publicació, vaig a xafardejar una mica ;) Petons!

    http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es

    ResponElimina