23 d’oct. 2013

El taller de diumenge

Diumenge passat vam fer taller a la botiga, el primer del mes el proper serà el diumenge que ve. Van venir la Dionisia, la Adriana, la Silvia, l'Alicia i l'Ana, per totes, menys per la Dionisia, era la primera vegada que venien a fer un taller amb nosaltres.
Last sunday we made workshop on the shop, the first one this month the next one will be next sunday. It came Dionisia, Adriana, Silvia, Alicia and Ana, for all, less Dionisia, this was the first time doing a workshop with us.
taller ganxet mitja 1 octubre'13
I va haver una mica de tot, ganxet XL, amigurumi i mitja.
There was a little bit of XL crohet, amigurumi and knit.
taller ganxet mitja 3 octubre'13
Comencem per la Dionisia. Va voler fer un gorro, nosaltres vam preparar tres models diferents i el que més li va agradar va ser un amb orelleres. Després de fer i desfer unes quantres vegades ja tenia el punt i els augments controlats, però no el va poder acabar, ja hem quedat que diumenge que ve vindrà per acabar les orelleres. El va fer amb la llana xispejada Azteca de Katia.
Start for Dionisia. She wanted to crochet a hat, we prepared three different patterns and she choose one with earflaps. After done and undone some times she controled the stitch and increases, but she couldn't finish it, but she's coming next sunday and we'll finish the earflaps.
taller ganxet mitja 6 octubre'13
La Silvia ens va conèixer fa unes setmanes a la fira que vam fer per la festa major de Les Corts. Ja havia fet algo de ganxet així que se li va donar molt bé. Va fer un amigurumi pollet i abans de les cuatre hores ja el tenia acabat.
Silvia met us some weeks ago in a craft fair. She crocheted before the workshop so she just had to remember a little. She made a little chick amigurumi.
taller ganxet mitja 4 octubre'13
L'Adriana mai havia fet ganxet però si mitja, així que no se li va donar gens malament lo del trapillo. Va voler fer un puff, no li va donar temps d'acar-lo però esperem foto quan ho faci.
Adriana had never crocheted but she knits, so XL crochet wasn't difficult to learn. She wanted to make a puff, she couldn't finish it but we wait a photo when it'll be done.
taller ganxet mitja 2 octubre'13
I per últim l'Alicia i l'Ana, que són germanes. Cada una va fer una cosa diferent, l'Alicia va voler fer un gorro de mitja (com el del cartell del taller) per la seva filla. No li va donar temps d'acabar-lo però no li faltava massa. Va utilitzar llana Maxi merino de Katia.
And the last ones Alicia and Ana, they are sisters. Each one made a differnt thing, Alicia wanted to knit a bonnet for her daugther. She couldn't finish it but she just have to make a few laps.
taller ganxet mitja 7 octubre'13
I l'Ana va voler provar amb l'amigurumi, com era la primera vegada també va fer un pollet. Va fer totes les peces i les va començar a cosir.
And Ana wanted to learn how to make amigurumis, as it was the firts time she also made a little chick.
taller ganxet mitja 5 octubre'13
I ara a preparar el d'aquest diuemnge!
And now we have to prepare the next one!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada