22 d’ag. 2013

Sweet Stitch

Com vaig dir fa unes setmanes, he estat fent faldilles per la botiga i per fi l'altre dia vam tenir un ratet i vam pujar al terrat a fer unes fotos. Totes tenen el mateix patró, fruncides a la cintura, amb una cremallera invisible i un click per tancar i queden per sobre el genoll.
As I told you some weeks ago, I've been sewing skirts for the shop and finally the other day we had a moment and took some photos on the rooftop. All have the same pattern, ruffled at the waist, with an invisible zip and a click to close and the large is over the knee.
falidlla flors granate2
Aquesta està feta amb una roba 50% cotó i 50% poliester i com veieu te fons granate i estampat de flors roses.
This is made with a fabric 50% cotton and 50% polyster, as you can see it's burgundy with a pink flower print.
faldilla flors granate1
Està disponible en tres talles, S, M i L
Available in three sizes, S, M and L.
faldilla verda topos sweet stitch2
Aquest estampat m'agrada molt, en tinc una d'igual :), i és 100% cotó.
I like a lot this print, I have one like this :), and it's 100% cotton.
faldilla verda topos sweet stitch1
Aquesta només està disponible en dues talles, S i M.
This only has two sizes, S and M.
falidlla estampat verd-vermell sweet stitch1
Aquest estampat, pels colors, el veig de tardor. Com la roba és fineta li he fet un forro perquè no es transparenti res. Tan la faldilla com el forro són 100% cotó.
I see this print for the autumm, maybe for the colors. The fabric is a bit transparent so I sewed a lining. Both the skirt and the lining are 100% cotton.
faldilla estapat verd-vermell sweet stitch2
D'aquesta hi ha les talles M i L
There are M and L size.
faldilla flor rosa sweet  stitch2
I per últim la meva preferida! Amb una roba 100% cotó que simula el texà amb unes flors roses. Aquestes estan acabades de fer, l'altre dia vaig tornar a trobar aquesta tela i no m'ho vaig pensar gens.
And the last one and my favorite! The fabric is 100% cotton and simulates a jean print with a pink flowers. These are just made, some days ago I refound the fabric and I didn't think a lot.
faldilla flor rosa sweet stitch1
Aquesta si que està en tres talles, S, M i L
There are three sizes, S, M and L.

I per últim una de les primeres que vaig fer per aquest estiu i que no ens va donar temps a fer-li foto, però per sort la Mireia es va quedar la última i ens ha enviat aquesta foto tan xula.
Finally one of the first that I made for this summer and we didn't have time to take a photo, but Mireia took the last one and sent us this great photo. 
FALDILLA SWEET STITCH + CAMERA COOKINOFLIS 
Porta faldilla Sweet Stitch, top de La Nuit, collaret de Fauna y Flora i camèra de ganxet (li vam preparar un kit amb el patró i les instruccions per fer-la).
She is wearing Sweet Stitch skirt, La Nuit top, Fauna y Flora necklace and crochet camera (we prepared a kit with the pattern and the instructions to crocheted it) Espero que us agradin!
I hope you like them!

2 comentaris: