10 d’ag. 2013

DIY: de texans a motxilla

de texans a motxilla1
Dissabte passat vaig anar a casa ma germana i necessitava una bossa o motxilla per portar les coses de la platja, perquè la bossa que tinc ja està feta caldo. Saltant de blog en blog vaig anar a parar al blog I wear a bow, i just vaig trobar un tutorial per fer una motxilla a partir d'uns texans. Com texans que no utilitzo no en falten a l'armari vaig agafar els primers que vaig veure, i ja tinc motxilla pel cap de setmana, per anar la platja, al gimnàs... No he parat d'utilitzar-la des de que la tinc.
Divendres tenia una estona i vaig aprofitar per fer-la. Només necessiteu uns texans vells,  màquina de cosir, fil, tissores i uns cordons. El post està molt ben explicat i amb les fotos s'enten super bé.
Last saturday I went to my sister's home and I needed a bag or backpack to take beach's stuff, because my bag is to throw it. Going from blogs I arrived to I wear a bow, and I found a tutorial to how to make a backpack from a jeans. I have a lot of unused jeans in my closet so I grabbed the first one that I saw and I have a backpack to go out for a weekend, go to the beach, or to the gym... I've not sttoped using it since I did it.
Friday I had a moment and I tried to do it. You just nedd an old jeans, sewing machine, thread, scissors and a ribbon. The post is well explained and the photos are so good you can understand everything without problem.
de texans a motxilla2
de texans a motxilla3 
de texans a motxilla4

2 comentaris: