23 de maig 2013

El Petit Mercat

el petit mercat1
Dissabte passat vam participar en la 2ona edició de El Petit Mercat Handmade, la fira de les coses boniques. Per la coletilla del nom ja es veu que és una fira cuidada fins l'últim detall i que el que hi trobaràs serà únic. Va ser una d'aquelles fires que saps que anirà bé. El lloc escollit va ser la terrassa del restaurant La Criolla, però a causa de les pluges vam canviar i ens vam haver de traslladar dins, tot i així hi vam estar molt a gust.
Saturday we paticipated in the 2nd edition of El Petit Mercat Handmade, la fira de les coses boniques. By the name you know that is a cared fair until the last detail and you can find unique things. It was one of this fairs that you know that's gona be ok. It took place in the terrace of the restaurant La Criolla, but for the rainings we had to go inside.
el petit mercat2
A més dels 16 dissenyadors, entre ells Fauna y Flora, Numon, Me lo dijo un pajarito, Las Coleccionistas... També hi va haver tallers durant tot el dia, d'encuadernació, ganxet, carvat de segells...
There were 16 dessigners, as Fauna y Flora, Numon, Me lo dijo un pajarito, Las Coleccionistas... And also there were workshops all the day, crochet, bookbinding, carven stamps...
el petit mercat5
foto agafada de El Petit Mercat
Pel matí també vam poder escoltar en directe les cançons de Mary Lemon, mentre ens preniem un mojito, per cada compra el restaurant oferia un mojito per 1€.
During the morning we could listen the songs by Mary Lemon, while we drunk a mojito, fot each purchase the restaurant ofered a mojito for 1€.
el petit mercat6
foto agafada de El Petit Mercat 
Per la tarda es va fer la presentació oficial del diari Crafty Days. Les sorpreses que tenien preparades van ser el sorteig de kits i llibres i també el concert de Samitier.
At the afternoon it was time for the ofical presentation of Crafty Days. They had some surprises like the draw of kits and books and Samitier's concert.
el petit mercat7
 Foto de Lydia Cazorla de Les Petites Espècies
 I per últim el video que va fer Crafty Days.
And finally the video that made Crafty Days.
 
La próxima fira on participarem serà a La Fàbrica Singular impatin un taller d'amigurumi. Serà el diumenge 2 de juny, per més informació i per fer la inscripció entreu aquí

1 comentari: