17 de maig 2013

Costura

Cada vegada m'agrada més cosir, no sé si ja ho he dit alguna vegada, i dilluns de la setmana passada el vaig aprofitar al màxim. Encara estic fent les samarretes per la botiga però entre samarreta i samarreta vaig poder fer dues peces per mi :p
Every day I love sewing more and monday of last week I make the most. I'm doing the shirts for the shop but between shirt and shirt I could make two pieces for me :p
La primera va ser una altra faldilla circular i de les tres que he fet és la que més m'agrada i la que millor ha quedat. La roba és de cotó però te un efecte texà gastat amb flors de color rosa.
The first one was another circular skirt and it's my favotire one of the three I've done and the best made. It's made with cotton fabric with a jeans effect and has a pink flowers print.
faldilla circular flors
La segona peça són uns pantalons curts, fa un temps en vam fer uns però gairebé tota la feina la va fer la meva àvia, i aquest els he fet tots jo des del patró fins al forro, la cremallera i totes les costures.
Per fer el patró vaig utilitzar uns pantalons que ja tenia. Els volia igual, amb goma a la cintura però no vaig pensar que si no estirava la goma no la podria posar i només quan tenia la roba tallada ho vaig veure, sort que la mida era clavada i li vaig poder posar una cremallera.
The second piece were a shorts, some time ago I made ones but all the work was made by my grandma, and this ones were made by me from the pattern to the lining, the zip and all seams.
For making the pattern I used a shorts that I already have. I wanted them with an elastic in the waist but I dind't think that if I dindn't stretch the elastic I couldn't put in the new ones and just when I had the fabric cutted I saw it, lucky that the waist size was like mine and I could put a zip.
patro shorts
Un cop amb el patró fet vaig tallar la roba, era un retall que em va costar uns 2€, i com tenia forats li vaig fer un forro amb una roba del mateix color.
Once I hade the pattern I cut the fabric, it was a piece that I bought for 2€, as it had little halls I made a lining with a same color fabric.
costura shorts verds
Hi ha coses que es poden millorar, com sempre, però jo estic contenta amb el resultat :)
There are things that can be improved, but I'm happy with the result :)
shorts sweet stitch

3 comentaris:

  1. M'agraden molt les robes que has triat, el resultat és molt bonic.

    ResponElimina
  2. yo tambien estoy haciendo algunos shorts¡¡¡ te quedaron super bien¡¡

    ResponElimina