23 d’abr. 2013

El taller de diumenge

Abans de començar amb el resum del taller de diumenge...
FELIÇ SANT JORDI!
Jo em passaria els dies fent tallers i labors amb altres noies, ens ho passem molt i molt bé! Aquesta vegada van venir la Isa, la Pilar, la Rachel, la Dionisia i la Irene.
I love make workshops and make crafts with other girls, we pass a really good time! This sunday it came Isa, Pilar, Rachel, Dionisia and Irene.
La Isa, que a l'ultim taller que va venir va començar una jaqueta per la seva neboda, va continuar amb l'esquena, la va poder acabar i començar la part del davant.
Isa, who started a knit jacket for her niece in the last workshop, continued knitting the back and she could finish it and started the front.
La Pilar va voler aprendre a fer una margarida, per després fer-ne un ram amb diferents colors.
Pilar wanted to learn how to make a daisy, later she's going to crochet more in differnts colors and make a bouque.
 
La Rachel va provar amb el ganxet XL i va poder fer un bolso i una cistelleta.
Rachel tried wiht XL croched and she could make a bag and a basket.
Per la Dionisia i la Irene era la primera vegada que venien a fer un taller i les dues es van decidir per fer un amigurumi.
For Dionisia and Irene was the first time doing a workshop with us and both chose to crochet an amigurumi.
La Dionisia va fer la pera i la va acabar! però va marxar i se la va deixar... La cuidarem molt fins que vingui a buscar-la
Dionisia made a pear and she could finish it! but she went home and forgot it... We'll take care of it until she can come and get it.
I la Irene va fer el pollito, que no va poder acabar però aquest matí ens hem trobat la foto a facebook.
An Irene made a little chick, she couldn't finish it but this morning we found a photo with the finished chick in facebook.
I per esmorzar vam preparar madalens de carabassó, dissabte la recepta.
For breakfast we baked courgette muffins, saturday the recipe.
Els próxims tallers seran el diumenge 5 i el diumenge 19 de maig. Com sempre podeu escollir que fer entre ganxet (amigurumi, flors, grannies, un necesser...), ganxet XL (bolso, gerro, cistell...)  o mitja (comencem de 0 i podreu fer-vos un necesser). També podeu aprofitar el diumenge 5 per aprendre a teixir amb agulles circulars, tenim la sort que vindrà la Bàrbara a fer classe :)

3 comentaris:


  1. Yo también vendría muchos días hacer labores con vosotras!!!
    isa

    ResponElimina
  2. Uff que chulo, me encantaría ir pero no he hecho nunca nada de ganchillo ni nada parecido y sería empezar de 0 y me daría rabia retrasar a las demás. Si hacéis un día para las de nivel 0 avisad

    ResponElimina
  3. que bonita la flor y el cocodrilo jo,,,,pero mi debilidad es el pollito, cuando vuelva a barcelona voy a x uno¡¡¡ Yo tambien hago madalenass :) y cupcakes

    ResponElimina